16-12-11

Isn't it romantic...

2 jaar heeft dit stilgelegen, en onlangs dacht ik nog... Wat is er gebeurd met die flink bloggende kerel die zijn gedachten op het internet losliet zoals een koe haar veulens op een bloeiende graswei? Ik denk dat het maar eerlijk is om te zeggen: die kerel is volwassen aan't worden. Verbazingwekkend hoe volwassenheid met een vleugje "'k heb genen tijd meer voor niks!" komt, en hoe je plots honderd-en-één projectjes in je leven hebt, terwijl er maar tijd is voor een handvol...

 

Zoveel is al veranderd, maar ik ben heel blij om te zeggen dat veranderingen in mijn geval verbeteringen zijn. Ik geef nog altijd met volle plezier les, mijn leerlingen zijn geniaal (ook al praat ik niet over hun IQ :p), ik woon opnieuw in Gent in een pràchtappartementje met uitzicht op de Gentse torens, de Sint-Pietersabdij en een parkje, en heb de liefde van mijn leven gevonden. Het zijn zo'n paar zaken waar een mens zo dankbaar kan voor zijn, tussen allerlei zaken die ook hetzelfde gebleven zijn.

 

Ik weet niet hoe vaak ik hier nog zal posten, misschien dat ik door dit berichtje weer de smaak te pakken krijg; alleszins vond ik dat het mijn plicht was om jullie, 5-jaar trouwe lezertjes, na al die tijd toch eens een update te schenken van mijn leven :-) Hopelijk gaat het goed met jullie?

 

Groetjes en misschien tot...!

11:07 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |