05-08-08

My life in 30 seconds!

Vale bloggertjes! Alles goed met jonder? Onder het motto: "les excuses sont fait pour s'en servir" (of de Bernardiaanse vorm van onze oude godsdienstleerkracht wiens Frans eerder een verbasterde versie was van het lokale taaltje van een Ugandese volksstam "lis ikskies somfie poer s'in sirvier, ah!"), mijn weelderige meae culpae voor het laten verloederen dezer e-keet. Edoch, reden hebbende, wil ik ze u niet onthouden:

- de maanden juni én juli werden voorbehouden voor blok, examens en een te late thesis-indiening, die geëindigd is in een massaspurt. Jawel, ik zeg u: heb de deadline van 17u slechts met luttele seconden voorsprong kunnen halen vorige week (bij deze dan ook een welgemeende sorry aan de Lady's adres omdat ik uw superlampen niet kunnen komen bewonderen heb! remember the tips I gave you ;-)). De Wet van Murphy; gotta love it. Meer later.

- toen al het leed achter de rug bleek te liggen, kwam mijn vakantiejob bij Blokker nog wat roet in het eten gooien. Wegens omstandigheden twee extra dagen moeten werken, waartussen ook nog een gezellig dagje Dranouter (dit festival is gewoon de MAX! Alsook Tori freaking Amos, kwijl).

- En wat nu dan?... Héwel, de voorbije twee dagen ben ik al druk in de weer geweest met onze reisjes te plannen; morgen vertrek ik immers met schattie naar Istanbul (pray for us; me don't likie bombies!) voor vijf dagen, waarna ik haast onmiddelijk terug de pist in ben met mijn ouders voor een 9-daagse naar Toscane! Leukigheden om naar uit te kijken? Op het eerste zicht wel, ware het niet dat ik in stress-overdrive aan't gaan ben om al die dingen tot een goed einde voor te bereiden :-S Hoezo, je kan op 138 manieren van de luchthaven naar de wijk Sultanahmet?! Soit, we zien wel. Akbil, here I come! (and slightly hoping I'll come back too...)

Tot gauw!

00:43 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Jawadde 5 dagen Istanbul en daarna Toscane, sounds like heaven! Ik moet nog een maandje wachten, dan trek ik erop uit met een losgeslagen bende naar Tsjechië. Iets zegt me dat het leuk maar vermoeiend zal worden. Spreken we dan na je vakantie eens af?

Tot gauw!
x

Gepost door: Manlome | 10-08-08

De commentaren zijn gesloten.