06-04-08

Man zkt. Laptop

Komt dat tegen. Ik had zin om wa te schrijven, maar 'k weet begot niet over wa. Dan wat alledaagse nieuwtjes zeker? Ok. Enkele dagen gelee is mijne chérie verouderd en vermits we nog enkele jaren hebben alvorens we daarvoor bingo-avonden met plattekaas en eps moeten organiseren, werd er nog eens uitbundig gevierd met snacks, frikandellen en zelfgemaakte desserts! Waaronder ook mijn eigenste sneeuwpudding, dat feitelijk meer weghad van regenpudding, ma kom. (wiste gulder dat als ge lichtbruine suiker op crème strooit, dat da smelt?!?)

Anyway, vandaag nogmaals naar mijne pc-baas gebeld (laten we hem gewoon Jean-Louis noemen, omdat dat een naam is die hem zou afgaan). Blijkt dus dat hij na vier dagen tot de constatatie gekomen is dat mijne laptop wel degelijk naar de motorrijdende flikken is. Het sloeg mij met verbazing en kastdeur die ik niet zag aankomen hoe een mens zo snel gehecht raakt aan de "material things" van het leven. Onlangs werd mijne stalen ros nog oneerlijk ontleend in het Gentse, en ik moet eerlijk toegeven: ik voelde mij naakt, voorovergebogen en teleurgesteld. En nu ik mijn laptopke kwijt ben, is het alsof ik heb moeten afscheid nemen van een (vitaal) lichaamsdeel.

Nu goed, genoeg gezaagd! Ik heb ook goed nieuws! Maar dat laat ik u op een later ogenblik weten, want uw aller Chermie is zo'n beetje moe aan't worden zo. Valete!

02:48 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ochere Mijn ventje toch! Oh, nee, laptop dan toch kapot?!...Ik zou er ook het hart van in zijn :( -tussen de regels door, nog es een welgemeende 'sorry'-
Ja, keb da over't laatst ook nog liggen denken, hoe ne mens zo snel gehecht is aan die technologische snufjes... (zie maar naar die kleine virtuele huisdiertjes daar :p ;))
Hehe, btw, leuk filmpje van Cher..ma oe zit da nu met diene beer? Is da nu ne computer die spreekt of is da écht ne mens aan de andere kant van de lijn? Haha, was diene dan verschoesjt! :D -xxx-

Gepost door: Zoetie | 06-04-08

goed nieuws? daje een nieuw apparaat krijgt?


Geeft er een laptop jong!

Gepost door: Little Witch | 07-04-08

ondertussen is den draad niet meer nodig omdat het draadloos ook perfect lukt ;-)
als uwen laptop niet meer gaat moete zorgen dat er iets anders op uw schoot omt verwarmen hé ;-)

Gepost door: jeronimo | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.