26-01-08

Freakishly young looking old guys

Dag allen. Is het ulder al opgevallen hoe moedertje Tijd nu eens de ene begunstigt met een babyvelleken op zijn/haar 60ste, dan weer de andere genadeloos de kaalheid inslaat op zijn 22ste? Het is de lange lever onder jullie wellicht al duidelijk dat het gewoon geen eerlijk proces is, edoch, we mogen niet klagen: sinds kort heeft Nivea de nieuwste verjongingssensatie "Q10" op ons losgelaten, wat uw aller Chermie trouwens met veel verve en genot aan't uittesten is voor u (resultaten hoort u binnen enkele weken; tenzij het uiteraard zodanig effectief is dat ik terug kinds word, hoewel velen die mij kennen zullen beamen dat ik daar eigenlijk nooit echt ben uitgegroeid ;-)).

Aan den andere kant van de plas (en daarmee bedoel ik niet de rechteroever van de Molenbeek) zijn het vooral de vrouwelijke figuren die de nagel op de kop slaan (althans toch hun plastische chirurgen); wie onlangs nog Sharon Stone en Jane Fonda gezien heeft, weet waarover ik klap. Hier in Vlaanderen is het dan weer net andersom gesteld en zijn het eerder de testosterondragende tweevoeters die er duizelingwekkend "fris" blijven uitzien (sorry voor de Liliane St-Pierre-fanaten onder u: ok, ze is een aantrekkelijke vrouw voor hare leeftijd, but she just doesn't touch my buttons). Daarom heb ik de voorbije maanden een lijstje opgesteld met "freakishly young looking old guys," in de hoop dat eender wie van mijn lezertjes - en hopelijk de old guys zelf, moesten ze hier eens passeren - mij zouden kunnen vertellen wat hun "geheim" is. Ik heb hieronder mijn top 3 opgesteld, met enkele hypotheses...:

3. Bart Kaell (47 jaar!)
bartkaell: als homofiel let men uiteraard altijd meer op zijn uiterlijk. Of is het die Marie Louise die hem zo jeugdig houdt?

2. Frank DeBoosere (49 jaar!)
frank: uiteraard heeft deze brave man zijn jonkheid grotendeels te danken aan zijn vroegtijdig afscheren van zijn oempapa-snor. Het zou mij ook niets verwonderen moest hij als weerman een pact gesloten hebben met de Natuur, hoewel ik niet inzie wat zij er kan uithalen ("Ik voorspel u, en gij houdt mij jong"?!). Mother Nature has just been ripped off.

Last but not least... 1. GERT VERHULST (39 jaar)
Gert_Verhulst__172127l: toegegeven, ons Gertje is nu nog niet zo danig oud, maar wie foto's van hem van twintig jaar geleden vergelijkt met hoe hij er nu uitziet, merkt GEEN ENKEL (none whatsoever!) verschil! Vadertje Tijd schijnt gewoonweg totààl geen grip te hebben op onze goede hondenvriend. Als kinderachtig gedrag en praten met plushen beesten daar dan toch achterzit, sta ik er alvast goed voor ;-) Moge Gertje ook mijn kleinkinderen nog veel plezier laten beleven in zijn eeuwig-jeugdige gedaante!

19:20 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Amai, 'K was verschoesjt van Frank De Boosere! Da zou je hem écht ni geven. Maar as er ene zich gelukkig mag prijzen onder de Vlaamse venten met de naam 'babyface' is het Sam Gooris wel! Da manneke mag dit jaar 35 (!) kaarsekes uitblazen en ik zou gezworen hebben dat het er nog ma 19 ofzo waren..
Ben Crabbé vind ik er met zijn 46 ook nog jong uitzien, al verraadt zijn landingsbaan het wel een klein beke..
Onder de 'jongere' vind ik Bart De Pauw nog steeds even aantrekkelijk als Rafke uit Buiten de Zone met zijn putjes in de kaken; ik zal maar zwijgen over Will Smith zeker? :p [ook 40 é man!]

Gepost door: Zoetie | 26-01-08

jonge mannen op leeftijd? aha, als het over mannen gaat, dan ben ik er als de kipen bij ja! Geef mij maar bavo claes of jan becaus! of... wim devilder, weliswaar te jong en te homo maar HOT;
en ja, magda en kristien: tegen dat we aan de M en de K zijn (we volgen gewoon het alfabet dus dat duurt wel effe) : leuke namen, i will keep them in mind. En kippen zijn zo cool! Alleen schijten ze echt wel alles onder he. En t stinkt!
En jouw blog: leuk, zet ik direct in mijn favorieten.

Gepost door: mieke | 29-01-08

Schoon ventekes Mja, kweenie Tim je hebt het over boyish looking. Ik vind dat er uitzien als een echte vent met gedistingeerde grijzende haren ook wel iets heeft, neem nu Clooney.. Het enige 'jongetje' dat mij eits zegt is Milo Ventimigglia (maar dan wel in zijn rol in Gilmore Girls als Jesse) zodat eeuwige rebel en tegen de wereld schoppen imago, donkere kwade ogen en ondertussen een gevoelig hartje..maar ik wijk af, het heeft weeral meer met 'karakter' te maken dan met looks)

Hands up voor zoetie wel: Will Smith mag er zijn met zijn 40. Goddelijk lijf en hij is damn sexy.

Oh en mijn topfavo is nu samen met Tommeke Cruise: Dylan McDERMOTT.. awel weete wa; k ga er is iets over schrijven binnekort.. Want gij hier met uw halve homo's, daar krijg ik gene warm van zenne.

Gepost door: Little Witch | 06-02-08

Frank is toch wel het opmerkelijkst!!!! 49 jaar, 't zal wel?

Over Gert... Kan het niet dat hij er 20 jaar geleden gewoon oud uitzag? Die heeft gewoon zijn adolescentie overgeslagen denk ik, ziet er altijd al zo iet...

En ik ben akkoord met Little witch... die gasten 'just don't touch my buttons'

Gepost door: Manlome | 08-02-08

De commentaren zijn gesloten.