22-01-08

Ijzige Porsche vindt bijhorend baasje

Daarnet is op Q-music de winnaar bekend gemaakt én opgebeld van diene Porsche waarvan er al weken een frigide kopie op de korenmarkt stond te lekken. Ik denk niet dat ik ooit al iemand op een monotonere manier heb horen zeggen "aah... dat is goed nieuws." :-/ Toen Alexandra Potvis het betreffend individu dan extatisch vroeg of hij naar de studio wou komen om zijne sleutel op te pikken, kwam er dan nog eens een ludieke "aja... mja, dan moet ik mij daarvoor vrijmaken" bij ook. WHAT THE HELL IS WRONG WITH PEOPLE THESE DAYS?!? Ik spring al een gat in mijn broek als ik eens drie punten heb op mijne Lotto (wat mij telkens once in a green moon - voorwaar, de Nationale Kloterij is en blijft uw rijkmaker - 2,5 schamele euro's oplevert); er wint er daar enen nen auto van wss een kleine vijf miljoen oude Belgische franken, en meneer zit zijn telefonietoestel daar weg te zuchten omdat 'em zo precies nie zoveel zin heeft om zijn luie krent op te heffen zo. Benieuwd wat de foto's gaan opleveren van diene kerel. Bet he'll look just like this guy:
duane-man-on-mower

13:05 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

kom hier voor het eerst en 't staat me hier wel aan :-)
Had gehoord dat ie gevallen was maar niet het opbellen, ja ik heb dat soms als bij een TV bijvb dat ik denk "mens een beetje enthousiasme ajb" Ik denk dat ze bij Q ook niet bepaald content zijn met zo'n grijs persoontje. Allée k' zal de site maar in de gaten houden om te zien of je gelijk hebt, maar pas op, er bestaan ook heel saaie, droge, hard werkende dunne mensen hoor :-)

Gepost door: patsy | 22-01-08

* 'k Weer niet precies of die "outsider' op jou of op mij slaat, maar hoe het ook zit; 't is tof! Dankjewel voor de reactie zie :) Prettige dag, en vooral: nacht x

Gepost door: Pam | 26-01-08

De commentaren zijn gesloten.