06-01-08

Alle vloeken nog aan toe

Het lijkt wel eeuwen geleden, maar ik vond het hoog tijd (wat zou laag tijd zijn?) om 'em nog es uit de kast te halen; mijn teergeliefde tienervloek, zélf uitgevonden - en ook zelf meegebrocht: AMOPOT, ik gerauk nie in slaup :-/ What else is there to do besides nog eens op uw blogske kribbelen? (dat, of buitensluipen en wederom den hond van de teef van de buren gaan wakker maken door in 't gat van hun brievenbus op een Bifi'ken te zitten bleizn gelijk ne zot) Soit, ik ben hier dus nog eens gaan in mijn "archieven" bladeren en wat is de conclusie? Yep. Lady Universitata (of hoe het kreng ook moge noemen) heeft mij veranderd! VERANDERD, I tell ya!! Ik spreek nu op mijn blog gemiddeld 9/10 keer méér standaard Nederlands (dit is op zich al het begin van het einde; ik bedoel, dez'op zen' oujgen aa 't begin van 't ann'je), ik bezig minder schrijffouten (wat mij anders zo charmant maakte) én ik word - en dit is nog het ergst van al - SERIEUZER :-| Zou het nu aan den Unief liggen (what a joy om zo'n pracht van een zondevaars te hebben!), of mag elk haartje op mijn boterkoeken lijf beginnen rechtsidderen ende uitvallen bij de sinistere gedachte dat ik wel degelijk...... aan't VOLWASSEN worden ben?!? But... I'm still so young! Ik voel mij nochtans niet "volwassen"; eerder gelijk een 50plusser op het strand in Lloret-de-mar (and believe you me; het merendeel van't volk dat daar ligt te zojjen ligt daar al van voor den oorlog - den éérsten dan nog, wel te verstaan). Schandalig jong dus. En kijk, ik kan nog steeds flauwe fratsen uitvinden dat het een lieve lust is: in welk land zit het vergeven van eigenzinnige politiemannen? ............ in Witserland!! Ejjeze? Ejjeze??

Goed, dit even geheel ter zijde; voor de rest wens ik elkeen een fantastisch 2008 toe! Vooral voor CMS, want ik ben zo onbeschoft geweest om zijn wensenmailtje te laten liggen - mijn excuses, en bij deze bent u bloot in de kijkvogel gezet! HAPPY 2008, JERONIMO!!! Meanwhile zit ik elke dag met m'n beide armen uitgestrekt naar voor, in het ijle te staren, grabbelend in de verre verte naar mijn denkbeeldig diploma die ginds op mijn kalenderke staat getekend voor eind jun... - laten we het zekere voor het onzekere pakken - eind september. Ik heb mij vandaag voor de verandering eens omgeven door lege zakken van den Blokker, and it worked like a charm; 'k voel mij plots minder alleen. Hoe stelt het mede-blokkend volk het anders nog?

Hoe dan ook, Il Chermaño kruipt nog wat onder zijn kleine middelhoge tot hoge noot. Moge ik morgen allang vergeten zijn dat ik deze onnozele post geschreven heb, en moge u er ook weinig tot geen aandacht aan besteden ;-) Valete gatverdzjuu!

05:18 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) savooi! het is u waarlijk vergeven per vergifte!

Gepost door: jeronimo | 06-01-08

De commentaren zijn gesloten.