23-06-07

Boys will be boys

Althans zo maakte Gloria Estefan ons destijds wijs in haar "Bad Boys." Vandaag heb ik met blozende kaken en een lichte deuk in mijn mannelijkheid ontdekt waarom ik maar niemand kon vinden die wist over welke plaat ik het had waar ik al enkele weken danig verzot van ben. Nutteloos ook om het te beschrijven als "da lieken met dienen clip waar da knap meiske zo uit nen helicopter springt," als ge beseft dat het knap meiske in feite ne felle jongen is :-| I say, this has got to stop, hé mensen! GENOEG met die androgyne toestanden, ok?! Ik voel er mij niet meer comfortabel bij, ze... Marilyn Manson, ok, tot dààr aan toe; daaraan HOORT ge tenminste nog da't ne vent is (of een vrouw die aan't gorgelen is met bijtend zuur); ik wil zelfs George Michael verexcuseren in zijn langharige periode, en op ne goeien dag kan ik - de grenzen van mijn goedheid - zelfs Laura Lynn appreciëren als mooie man, maar dìt gaat gewoon te ver:

En dan vragen ze zich af waarom mijne favo mannelijken artiest Eddy Wally is (dà's tenminste nen échte vent!). Soit, dank aan degenen die een kribbel achtergelaten hebben op mijn vorige post! Nog 294 onbekenden, dus laat ullen gaan!

decorationMeanwhile ben ik danig in de ban van J.M. Coetzee. Jawel, u leest het goed: een AUTEUR! Blijkt dat ze er dan toch in geslaagd zijn om mij doen graag te lezen (ben benieuwd hoelang dat gaat duren, HAH!). Een grote aanrader voor wie - nog steeds in zwijm van Dan Brown - nog eens wil aan een boek gekluisterd hangen. Ook danig interessante lectuur, aangezien de meeste van zijn boeken de problematiek van de apartheid in Zuid-Afrika behandelen (mind you, het zijn géén saaie politieke vertelsels, maar uiterst boeiende proza-kronkels die u zelfs op de voor-vooravond van uw examen Receptiegeschiedenis forceren om door te lezen *help! somebody stop this madness!*).
Nu goed, peist maandag en donderdag eens op mij, want dat zijn de twee doomsdays! Arrivederci!

20:38 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

;-) ge kunt u idd ferm mispakken! maar goed, ik weet niet over welke clip met welke schone vetn met een overdosis aan vrouwleijke kenmerken waar de cherman opvalt, maar dat doet er niet toe, doomsday kan erger zijn dan u mispakken niet? vandaar ik zal op u een speizne, ik kan niet garanderne da t mijn gatengeheugen zich zal herinneren op welke dag het aan u moet denken, in de veornderstelling dat u een gedenkwaardig iemand zoude wezen. edoch als uw neusje kriebelt dan weet het en als uw gat keukt vrees dan het ergste ;-)

Gepost door: jeronimo | 24-06-07

De commentaren zijn gesloten.