10-05-07

It's that time of the year again

Have I told you lately that I'm hungry? Zucht... 't Is nog eens nacht ze. Mijn maag ligt ier al vijf uur te ronken gelijk ne stier met varkenswaanzin, and what's worse... mijn koeken zijn op :-/ Could this day get any worse?

Dit gezegd zijnde, oe is't er hier nog mee? Met mij alleszins super! Ik heb er al twee fantastische weekjes opzitten: onlangs naar Dranouter aan Zee geweest met zoetlief, Stijntje de klasmaat en ons Manlöme en aangenaam verrast door de gezellige sfeer en goeie muziek! En ikke al jaren peizen dat Absynthe Minded één of ander gothic-metal-achtige bende Kreuners waren uit de aars van Pluto... Kopstuk van den avond was uiteraard 't concertje van Vaya Con Dios; dankzij M's cunning plans en mijn ledige lenden waren we'r in geslaagd om tot de eerste root door te dringen... Het moet gezegd: Dani still got it! Na 't concert waren we gauw naar de VIP-ingang geslopen in de hoop om Madame Klein nog eens in levend lijf te palperen en 't is ons begot nog gelukt ook!

En ikke spijt hebben omda'k haar rap gene Maes gaan trekken was in de plaatselijken drankautomaat... Maar goe, de week nadien was't dan tijd om eens naar Parijs te trekken om een concertje mee te pikken van Zucchero - de zaal zelf had iet weg van een prehistorisch duivenkot (beware of the Olympia!) maar Zu zelf was niet te stoppen: meer dan twee uur heeft hij onafgebroken zijn grootste hits en zijn nieuwste platen (om nog maar te zwijgen van zijn zweetdruppels) op ons los gelaten, en een lieve lust dat het ons was! 'k Had mijn ouders nog eens meegetrokken en ik moet eerlijk toegeven, ik was aangenaam verrast om nog eens met die sjarels weg te gaan :-) Voor filmpje van concert + foto's trekt ge maar naar mijnen space op http://chermango.spaces.live.com.

Verleden weekend was't dan weer Topdag in Aalst, m.a.w. heb ik tien minuten staan geilen op mijn lief die zich weer van haren beste kant laten zien heeft (i.e. rechts-scheef-vanonder - vraag mij nie waarom) - Topdag betekent dan ook altijd gratis dansoptredens op de Grote Markt, en aangezien Zoetie in een dansgroepke zit, was dat de uitstekende gelegenheid om haar kunstjes eens te laten zien :-) Nadien moest er nog wa gevierd worden (2 jaar samen!), en hoe doet ge da beter dan met een lekkere huisbereide portie kutballen met gratsaas en lindgenvet? (leest ende interpreteert: een Zweeds maal gehaktballetjes met Gradsäs en Lindgonsvet uit den IKEA-shop 8-)) Bij deze nogmaals nen dikke MERCI, Zoetie!

En waarom peist ge da'k nu nie kan slapen? Inderdaad, ge hebt het al geraden: 'k brand weer van verlangen, ik zit op hete soffaazjen en ik stoom van ongeduld om mij morgenavond weer eens te laten onderdompelen in twee uur en een half marginale muziek uit ieder uithoeksken van Europa! Ah, Eurosong, don't you just love it? Met al uw vrienden achter een goei kom chips al die onnozelaars zitten uitlachen - voor diegenen die geïnteresseerd zijn in mijne pronostiek, klik dan *HIER*. Nu goed, time to taikwan-dodo; sloppel en tot een volgende!

02:42 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

héhéhéhéhé
nice time of tha jir!

Gepost door: Jeronimo | 10-05-07

EUrosong NOT AGAIN!
En dan moet je denken dat de EU in het kader van feestjaar 2007 er even aan gedacht heeft om een extra editie van eurosong in te lassen!

Gepost door: Manlome | 10-05-07

De commentaren zijn gesloten.