25-03-07

Sunrise, sunrise, feels like pain in my eyes

Zomeruur... Wie heeft dat nu weer uitgevonden? Juist omda'k zou weten op wie ik moet gaan spuwen. Bij mij gaat dat zo: één uurtje minder slaap equals één wal meer onder mijn ogen. Ge kunt u al lichtelijk en wss met veel huiver voorstellen hoe ik er uitzie na een nachtje "doordoen". Soit, dit gezegd zijnde: IK WIL NAAR DE ZON! Overal op het net schijn ik foto's tegen te komen van mensen hunne congé naar Spanje, Italië, Griekenland, etc... Voor mij zal't nog een paar maandjes wachten worden, maar ach wee, wat kijk ik er naar uit. Eén van mijn vrienden zei mij onlangs dat hij niet naar de zon wou; Friesland en dergelijke zijn meer zijn ding. 'k Snap dat niet zo goed; wie wil nu niet naar het prachtige zuiden?

Hoe dan ook, met veel verve mag ik u komen verkondigen dat Vadertje Tijd deze week nog es voor mijn deur komen parkeren is met zijne verroeste Lada coupé uit de jaren stillekes, wat uiteraard betekent dat ik een gans jaar moet rondlopen met twee tweeën in mijne leeftijd, maar sinds donderdag eveneens met een gloednieuwe portefeuille (thank you very much, Zoetie!), een schoon boek dat ik eens gaarne zal lezen (Vergilius, Aeneis), wat andere koddigheden en prullaria én... een spiksplinternieuwe tweede-hands gitaar, helemaal accustomed naar mijn vieze geneugten (leest: één van mijn beste maten heeft ze gepersonaliseerd door er zowel Cher als Tori Amos op te schilderen!). Needless to say: het was een gewéldige verjaardag! (CMS: doet er mij op peinzen dat ge naast dat kreimpken ook nog een beverageken tegoed hebt van mij ;-))

Eigenlijk is er voor de rest maar weinig gebeurd... Onlangs ontdekt dat oogartsen ook rare mensen kunnen zijn, dat kiekens terug "in" beginnen worden én dat de Bluesette, mijn teergeliefde stamtaveerne, misschien wel es gedoemd zou kunnen zijn om ten onder te gaan: de kokkin, ons aller Florreke, verlaat ons volgende week, op zoek naar betere oorden en schonere micro-golfovens. Het afscheid zal zwaar vallen; al vier jaar lest zij mijn bourgondische noden met lekkers, democratisch maar toch o zo overvloedigs. Dus lieden, profiteert ervan: nog tot volgende week vrijdag kunt ge er héérlijk uw maagske vullen! Wat nadien komt, weet ik niet, maar ik hou m'n hart vast en u op de hoogte. In loving memory:

14:27 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

beverages let it come to daddy doed!!!
koddigheden allerhande daar ben ik wel vor te vinden ;-) net ls zkere schattiheden en consoortige prullaria om aan te pulken
ik ben nt terug van de zon en kom hier in de vorte grijze mist terecht, gelukkig doet de zondag vandaag zichzelf alle eer aan! ik heb twee keer zomeruur op rij gehad gezien portugal een uur trager leeft, letterlk en figuurlijk nog meer...
see you soon!

Gepost door: jeronimo | 25-03-07

zomers verlof Ik moet nog wachten tot SEPTEMBER (!) eer ik op reis kan..maar een terrasje doen als eht goed weer is zoals vandaag, geeft ook een vakantiegevoel vind ik.
Je meot gewoon egnieten van d ekleine dingen.

Btw: HAPPY BIRTHDAY hè!!

Gepost door: Little Witch | 28-03-07

nog een hele gelukkige verjaardag!!!

Gepost door: g*lover | 29-03-07

potverdikke! jerre, zijn wij daar eens niet gaan eten in de bluesette? ahja chermanneke: happy birthday hé zeg!

Gepost door: liese | 03-04-07

ik blijf het zeggen: solliciteer naar de functie 'kok' bij de BlueZ... Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

Gepost door: Manlome | 05-04-07

De commentaren zijn gesloten.