26-02-07

Summier zijn; toch plezant é!

Misschien toch ietwàt té summier, mijn vorige post. Dan maar wat uitbreiden. Bah, uit"breiden". Doet in mij weer jeugdtrauma's naar bovenbrengen uit de lagere school-tijd. Wat krijgt ge immers als ge een plattelands-mentaliteit, schandalig lage subsidies en vrouwelijke midlife-"juffrouwen" (ofte "skoolmistessen", want zo heette dat indertijd) met de werklust van een houtworm in ne plastiekzak combineert? Inderdaad: foute crea-klassen :-/ Wij hebben leren breien, haken, kruisjessteken, en de hele cetera. Enkel schoonmaaktips van Tante Kaat ontbraken er aan. Hoewel ik nu zonder blozen mag toegeven dat ik one hell of a knoop terug kan naaien in een oogomdraai! Kruisjessteek was echter nooit mijn sterkste kantje; somehow "drisjte" ik altijd en leek mijn werkje eerder op een lottoformulier dat ingevuld was door een op drift geslagen schrijfmaniak die denkt dat ge per vakske 42 keer moogt "raden"...

Nu dit even gehéél terzijde (àls ik uitwijk, dan wijk ik uit, dames en heren). Ik wou u gewoon heel even mede delen dat het met mij nog altijd stellig goed boert! Ik heb weeral enkele concertjes om aan mijn lijstje toe te voegen: 4 mei Zucchero in Parijs en 1 juli een dagje Werchter, niet in het minst om daar te gaan kijken hoe de Amerikaanse hersenkronkels van deze lieftallige deerne zich dit jaar eens zullen in de vreemdste bochten dartelen... Aan de foto te zien van haar nieuwe album "American Doll Posse" (dat uitkomt op 1 mei 2007) mogen we ons aan iets verwachten, peis ende vrees ik!
Op Unief gaan de zaken eens denderend; de puntjes lagen in de lijn van wat ge moet zeggen als meneer den doktoor eens in uw keelgat wilt loeren, en voor de eerste keer sinds lange tijd heb ik eens terug een klein boostje van zelfvertrouwen gekregen op dat vlak, wat mooi meegenomen is natuurlijk :-) En wee mij, wat zal ik het nodig hebben! Waar het eerste semester nog tamelijk interessant was, lijkt het ditmaal lichtelijk anders uit te draaien. Er staat althans toch al één vak op mijnen black-list en ik heb het vreemde voorgevoel dat er nog zullen volgen... We'll see. But right now... we'll sleep. Sloppel!

toriposse1

02:48 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

gedachte van de dag zolang jij je maar niet uitdost in de lay-out zoals de dame op die pop-up, mijn gedacht!
"hallo met de praktijk van dokter vanderploeg", Mien dobbeslteenworpsgewijs rolt deze gedachte uit mijn tollend hoofd (het is namelijk nog steeds een groggy maandagochtend) bij het zien van uw punten.
proficiat beste makker!
werchter kan me gestolen worden maar suiker heb ik graag op mijn pannekoeken, die u tegoed het samen met de lady

Gepost door: jeronimo | 26-02-07

chermanneke diep beschaamd om het verwaarlozen van het lezen van uw blogje, ik bied u mijn excuses! My dear: goeie punten en die popup met die string: works only for the guys!

Gepost door: liese | 26-02-07

De commentaren zijn gesloten.