04-01-07

It hangs out of my gardenshoes!

... om't nog maar es in een andere taal te zeggen dat het mijn botten uithangt :-/ 't Is nog maar den derden dag van het nieuwe jaar en BAM, we zitten al in een voorjaarsdepressie! Ach, maakt u geen zorgen, beste lezertjes; "depressie" is misschien een te knapperig woord, maar kortom: het leren steekt mij tegen. 't Is alsof elke blokperiode erger en erger wordt: concentratievermogen is miniem tot nihil, ik word door de kleinste vlieg (i.e. de ingebeelde) afgeleid en in plaats van voort te slenteren, lijk ik dan nog eens achteruit te gaan :-S Waren mijn cursussen nu maar in één of andere Arabische taal geschreven, waar ze van achter naar voor schrijven; 'k zou er wel geen jota van verstaan, mor 'k zou tenminste toch 't gevoel hebben da'k vooruit ga... Hadden jullie ook zo'n problemen in de examenperiodes? Moederlief dixit: "neemt vitaminnekes!", "drinkt energiedrankskes!", dus ge kunt u voorstellen da'k hier nu rondloop gelijk ne wandelenden Actimel met extra magnesium. "En zuchtende wou hij dat hij nu ook in de frigo zat!"

Hoe dan ook, de eindejaarsperiode is alleszins vlotjes verlopen! 't Was gezellig ten huize, lekker gegeten (ikke zélf afgehaald bij den traiteur!!), wat Eiland en Marjetten gekeken en vrienden nadien uitgewuifd die ofwel verder gingen vieren, ofwel naar één of andere striptease gingen kijken in een Tollembeeks parochiezaalken... U ziet, het wordt langzaamaan moeilijker en moeilijker om uw volk geboeid te houden, zeker als ze zulke alternatieven hebben! Een striptease, zeg... Vroeger had het nog zijn charmes, maar 'k ben er een beetje de "feeling" voor kwijt. Nochtans altijd gezworen eens in zo'n tent binnen te stappen, maar ik dank nu voor de gelegenheid. 'k Peis da'k mezelf lichtelijk getraumatiseerd heb toenda'k mij ooit es een kwartier aan een stuk sensueel heb staan uitkleden voor de spiegel, just om de "kick" van nen échte striptease es te ervaren... Needless to say: da's 't zelfde nie é! (vooral als uw moeder op diene moment de badkamer binnenwandelt :-/ 'k mag mijn erfenis op mijnen buik schrijven...)

Soit, mijn portie zever is weer eens afgeleverd; 'k kan er wederom tegenaan voor een uurtje of twee! Pray for me ende als ge den Blandijn één dezer moest passeren, moogt ge'r altijd eens op spuwen. Vale!

00:52 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

chermanneken volhouden he!
Den Blandijn, man man man, dat is lang geleden :-)
Wat dat concentratieverlies, of tis te zeggen, gebrek, betreft... we've all been there... Enkel tegen uzelf praten helpt en doelen stellen, al is het maar bladzijde per bladzijde... Vitamienekes is het alibi van de moeders die denken dat ze daar de kinderen mee op de been houden... Ook zo typisch!

blijven geven, blijven gaan, af en toe dat hoofd is in de frigo steken doet je zenuwbanen ook tintelen, maar niet plaats nemen naast den actimel of de yakult he, want dan krijgt je darmflora een boost van jewelste zodat je verbannen wordt naar het kleinste kamertje...

let's go you blokanimal! :-)
(ik duim)

Gepost door: ac | 04-01-07

ik moet binnenkort eens naar de blandijn om te zien of of in een gebouw enkel straten verder mijn puten uithange.
heb jij zicht uit je venster op dat zeehondje dat in de stropkaai zwemt?
striptease gaat er bij mij altijd in, op vorowaarde dat gij den act niet zijt :p
allez en garde! studeren!

Gepost door: lord cms | 04-01-07

den blok en t nieve jaar t is precies een vertelselke van den owuen tijd..

T'ke doet gij da nog vredig geod met al dat van buiten leren en ik hoop dat al uw voornemens standhouden!

dikke kus
De witch

Gepost door: Little Witch | 08-01-07

De commentaren zijn gesloten.