06-11-06

Zalig zijn zij...

boratDag lieden! November is zopas goed van start gegaan, de eerste herfstbladers vallen al schoon van de bomen, in sommige regionen beginnen de plantjes zelfs wederom te kiemen wegens ons f*cked-up klimaat, en ik... ik zit momenteel in een mega-sized schoendoos die plots de fervente nijging heeft gekregen om es lekker gezellig te vervellen :-/ U leest het goed: mijn kot brokkelt af! Waarom doet ze zo? Misschien verlangt ze heimelijk naar een ander couleurke. Wat is er werkelijk aan de hand? Waarschijnlijk een vochtprobleem.

Nu goed, gisteren ben ik nog eens met zoetlief naar de cinema getrokken, dit keer om te zien of "Borat" (ofte in de volksmond: "Cultural learnings of America for make benefit glorious nation of Kazakhstan") al die heisa wel verdient. Conclusie: jawel! Geen minuut ging voorbij zonder een schaterlach, en zoiets is wel zeldzaam bij hedendaagse komedies. Let wel, het is een héél apart soort humor waar ge zeker een boon moet voor hebben, maar mensen die houden van absurditeiten, Leslie Nielsen en hier en daar een vleugje vulgariteit, gaan hier zeker van smullen!

Nu goed, het bedje lonkt, zo ook de verfschilfers, so arrivederlà e alla prossima volta!

00:41 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik haat lesly nielsen, connnie nielson daarentegen...
borat was absurd vreedm en daarom oko wel goed wegens neit vertrouwd met zijn personage en de candid, geen sequel aub tenzij comlpeet ander opzet!
heb wel goed gelachen dat wel! pijnlijk voor bepaalde amerikaanse bevolkingsgroepn zou ik zeggen, eerder dat dan pijnlijk voro de kazakken zelf.

Gepost door: lord cms | 06-11-06

Borat was geweldig. enorm grof, laag bij de gronds en tegelijkertijd ook een enorm geslaagde satire. en niet kazachstan maar amerika moet zich belachelijk gemaakt voelen en dan nog door zijn eigen inwoners.

Gepost door: fILLE | 06-11-06

:-) ok, nog niks dan goeie commentaren over die film gehoord....als het echt moet dan ga ik mijn cinemahaat even aan de kant zetten :-)

Gepost door: liese | 10-11-06

aj aj toch die koten van tegenwoordig zijn ook niet alles precies he... hier is de kotbaas zo slim om de stukjes behang tijdens de maand mei terug vast te plakken tegen de muren zodat diegene die in juni een kot zoeken denken dat het er hier wel goed uit ziet ;-)

Gepost door: g*lover | 13-11-06

De commentaren zijn gesloten.