22-10-06

The Devil Wears Pyjama

Meryl_Streep_i_The_D_98969oDit gezegd zijnde om Zoetie toch te melden dat deze formaliteit (nl. het-in-nachtelijk-gewaad-kruipen) reeds voltooid is, om haar toch niet teveel pijn te doen bij het zien dat ik mijn belofte verbroken heb (red.: ik had immers gezworen meteen naar m'n donzen kribbe te slenteren, maar mijn interactieve biologische klok dwong mij om hier nog even mijn pootje te komen neerploffen).

Soit, how'z it hangin', brothaz? U ziet, in die maand die verstreken is (voor de ancien BRT-lovers onder ons, een maakt u gene zorgen; oktober heet nog steeds "oktober" en niet "Johan") is mijn Ebonics er hartstochtelijk op vooruit gegaan! Voor de rest mag ik u ook met verve mede delen dat we dezen avond naar The Devil Wears Prada gaan zien zijn (in de dialectische volksmond ook wel "Den Duuvel Droagt Een Sjieke Sakkosj!" genoemd). Middelmatig filmpje, beetje 13 in een dozijn, maar met een onovertrefbare Meryl Streep die u zelfs naar een K3-voorstelling zou sleuren (moest ze er in meedoen natuurlijk...). Nuja, sinds ik ons Meryl nog niet direct zie "Heya mama" mee scanderen (hoewel ze het zou kunnen!), hoef ik mij nog niet al teveel zorgen te maken...

Vandaag is ook allerliefste grootmoeder verjaard; 76 lentes jong, en nog steeds vitaal als nooit tevoren! En, ac Hercle, ik kan u verzekeren dat er nog fors in dat mens haar spierbundels zit - vraagt u maar aan mijn gekneusde ribben die ze enkele uurtjes geleden lekker gecrushed heeft (de grootmoederlijke versie van "knuffelen", u kent dat wel)... Nota voor volgend jaar: toch wat minder (of minder mooie) cadeautjes kopen ;-)

Voor de rest nog niets nieuws onder de zon; onder de muzikale maan sluipt echter een nog ongekende teddybeer op kousevoetjes door het duister, op zoek naar het daglicht dat niet lang meer op zich zal laten wachten... Wanna know what it is? Just wait and see. :-)

01:31 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

zolang je maar geen serenade brengt onder mijn raam ;-)

Gepost door: lord cms | 22-10-06

hmm misschien kunnen jullie eens een eigen versie maken vna 'Dn duvel draogt een sjieke sakkosj'!

Gepost door: Manlome | 22-10-06

TOEME TOCH Ik zit al weken te zagen voor dien film.. k gaan mijn wederhelft eens met zachte hand dwingen zie!!
Profociat aan uw mémé.. Koestert haar jongske, echt ge kunt niet genoeg gecrusht worden..

Gepost door: Little Witch | 23-10-06

chermannnn ik kreeg zo'n spiegeltje bij mijn flair deze week, en alles dat gratis is moet je grijpen als je kan!

Gepost door: liese | 25-10-06

De commentaren zijn gesloten.