15-09-06

Ode aan tiramisu

Tiramisu.
Applaus in de frigo.

Dit gezegd zijnde: ik verveel mij! Ik snap er weer geen snars van: ik ben doodop en geraak weer met geen stokken in dromenland. Zoetie heeft er wat op gevonden: reflecterende schaapkes op haar plafond. 'k Wou dat ik er ook had. De talloze wanhopige pogingen om ze in mijn geest te tellen heb ik immers al lang gestaakt. Altijd bleven die beesten ergens steken of haalden ze één of ander kattekwaad uit, waardoor ik steeds de tel kwijt raakte. Tot vier geraakte ik steevast (en dat is haast de naam van een minister!), maar dan begon het... Eéntje raakte verstrikt in de prikkeldraad, de ander begon maniakaal te breien en nog een ander begon liedjes van Edith Piaf te zingen :-|
NEway, wat kan een mens op zo'n nachtelijk uur dan nog meer doen dan... uiteraard, mijn vader zijn pc es grondig naspeuren, op zoek naar "stoute dingen." Nadat ik in de mappen "naaktfoto's" en "skimpy-dressed teens who look like Angelina Jolie" niets vond dat ik nog niet gezien had, viel het me plots op tussen den andere cetera dat mijn vader eigenlijk vele belachelijke klanten heeft. 't Is te zeggen: hun namen toch. Suckers zoals "P. Moortgat" vragen er toch om hé; en als ge de sukkelaar dan ook daadwerkelijk ziet binnenkomen, lijkt het alsof hij nog maar pas ontwaakt is uit de wc-pot waar zijn klasmaten hem destijds dagelijk eens lekker dermatologisch trachtten door te spoelen (wc-papier achter de oren incluis, en nee, niét geparfumeerd!).
Hoe dan ook, ik ga hier toch maar eens proberen een uiltje te vangen (of misschien kan ik één van mijn geestelijke schapen dat laten doen; ben benieuwd wat dàt voor een schouwspel gaat geven). Nog es een dikke proficiat aan mijn lieveling die vandaag met een schitterend resultaat is mogen naar huis keren (ticketje voor 2e bachelor!) en nog es merci jegens haar om woensdag zo lekker voor mij te koken! (o.a. tijgergarnaals met tagliatelle en tiramisu) Lady Manlöme, kunt ge er tegenop? ;-)

01:42 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

;-) zo te horen zijn er nog adresjes waar ik eens de proef op de tong moet gaan nemen! ;-)
ja jong schapen telen het zit me ook niet mee met al die kunststof waardoor schapenwol verdrongen wordt...
nu ja we trekken onze plan en wentelen ons in ons dekbed terwijl we trachten om de aanvallende muggen onder de zweterige lakens te verstikken. verder slapen we zonder in te dommelen tot de wekker eindelijk 5uur aanduidt en liggen we te wachten tot 'm om 7u afgaat, waarna een douche en een anderhalve kop koffie (ik heb te weinig tijd om mijn tweede tas helemaal leeg te drinken) onze kop redelijk fris maakt m de verplaatsing naar het werk aan te kunnen.
bij deze groet ik u vanaf het werk en wens u nog een een slaapvolle rersterende vakantie!

Gepost door: lord cms | 15-09-06

Duel Hehe, de mannelijke helften worden hier blijkbaar langs alle kanten culinair verwend. Misschien wordt het tijd voor een kookduel? :D

Gepost door: Manlome | 15-09-06

iepsie ik dacht dat uw blogje stilgevallen was al een hele tijd geleden maar gij zit hier stiekem toch nog interessante postjes tentoontespreiden... zo gaat dat niet he ;)

Gepost door: g*lover | 19-09-06

applaus voor zij die geslaagd zijn
applaus
voor zij die zoetie en keukenprinses zijn
applaus
tout court ;-)
omdat dat toch zoveel toffer is dan boe boe boe te roepen he!

(over mijn keukenprinsessigheid ga ik vooral zwijgen - kwestie van geen dikke-nek-geroep over me heen te krijgen ;-))

Gepost door: ac | 19-09-06

De commentaren zijn gesloten.