31-08-06

Ze liggen àchter de deur!

En 'k em ze in hun gezicht toegesmeten, de smeirlappen! Ah, doet het genen deugd om te weten dat ge uw hersenpan vaneer drie weken aan een stuk hebt ingesmeerd met goei boter van't wit product om te concluderen dat ge't toch beter in de microgolf gestoken had? In lekentaal: 'k ben er vanaf!!! En het doet waarlijk deugd :-) De resultaten die volgen maar later, maar momenteel is later slechts zoals een zeemeeuw met drie vleugels: vér van mijn bed! (haja, want de zee ligt zéker honderd kilometer hier vandaan)

Zoals u kunt merken heb ik de voorbije dagen mijn vlees inderdaad precies wat laten aanbranden, maar dat geeft niet; een vijs meer of minder maakt het verschil niet, me dunkt! Behalve voor mijne velo in Gent; die wordt juist sàmengehouden door één vijs (en een lakkerken da'k er eergisteren heb rondgeplakt).

Hoe dan ook, intussen eigenlijk nog niet veel gebeurd. Een tijdje geleden heeft mijn lieve moeder wel weer een kemel van jewelste geschoten: jawel, ik zweer u, ze heeft zo'n door-to-door-salesman binnengelaten, en voorwaar, ik dacht dat die vent hier zijn tent ging opslaan :-/ Een uur heeft het gekost om hem buiten te krijgen (zélfs mét nen hogendrukreiniger, é!)! Resultaat: vijf tonnen waspoeier én zestien six-packs "goe-riekend" lavendel-WC-papier rijker. Ge vraagt u toch af waarom ze daar een geurtje aan geven hé... Ooit al eens de spontane neiging in u voelen opkomen om eens met uw reukorgaan tegen het WC-rolleken van dienst te frotten alvorens ge begint te vegen? Ik alleszins niet. Ofwel zijn er mensen die zoiets in huis halen in de overtuiging van "allé, zo moeten we ons daar dan ook niet meer wassen." Soit, wil ik maar even stellen: laat u niet "inrollen" door zulke derderangs-verkopertjes die zelfs de rethorische kwaliteiten bezitten om u een doos verroeste kopernagels aan te smeren, "omdat dat goed is voor bij de puree te stampen" :-| Zo'n volk laat moederlief dan wél binnen, terwijl ze dan weer een speciale deurbel zou laten installeren die electroshocks geeft aan Jehova-getuigen (de sticker op de voordeur "Stop! Or my mom will shoot!" is volgens haar niet effectief genoeg).
Aah, mothers... gotta love'em!

02:10 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) Ooit had ik ook een verkoopster v an "De Blauwe Tovenaar" een magisch kuisproduct over de vloer. Na 10 minuten had ik er al genoeg van en zei ik:"Madame, ik ga niks kopen hoor" en zij zo:"amaai, zo bruut, tegen iemand met vier kinderen, ik zal dan mijn boel maar weer inpakken zeker? De kleine moet nog van school gehaald worden" --> bèhehehe

Gepost door: liese | 31-08-06

chermiebermie! wat leuk je heir terug te heben dude! al dan neit met een door marcogolven gaargestoofde schedelpan en dito groggy brains waar de leest hilarische zinssnedes uit komen via uw hyperkinetische zenuwbanen naar uw paiontokkelde vingers gestuurd, u hebt hopelijk geen alst van een "tourneuse de pages" je maar al te graag zou heben dat jij je latste bladzijde omdraait.
soit see yuo soon dude enne keep up the sunny side!
hoewel dat gaatje daar vanonderen mss beter welriekend zou worden als er een lavendelgeurtje uit zou komen
:-)

Gepost door: lord cms | 31-08-06

oei oei deur-aan-deur verkopers na één uur buiten krijgen... Wees blij dat je ma hard is tegen de Jehova's, want die krijg je na DRIE uur nog niet buiten!!!

Gepost door: Manlome | 03-09-06

De commentaren zijn gesloten.