12-08-06

Update

Ciao belli! En voor de lelijkaards, ook ne goeiendag. Ik ga het hier danig kort houden, want ik heb zopas een half uur zitten tikken om een uitgebreide update tot u te brengen, maar wegens een draadloze internetverbinding die evenveel waard is als een potteken "joegoert" uit den Aldi (van't merk Daewoo), mag ik herbeginnen in al mijn glorie.

Reis naar Rome was in één woord fantastisch! In meerdere woorden: gewèldig, subliem, schitterend, onvoowstelbaaw! Die stad is werkelijk een lust voor het oog; iets minder was ze een lust voor de maag - als ge in Rome de middag wilt halen, zijt ge best dat ge u des morgens als ontbijt maar gedwee bij de straatduiven voegt en oplekt wat er te lekken valt; het continentale ochtendmaal bestond bij ons immers uit oud brood, fonkituur en voorverpakte croissants die elke dag naar iets anders smaakten, maar nooit naar croissants :-/ And that's it. Misschien lag dat wel aan ons hotel, maar wat doet muggezifterij er werkelijk toe als ge een superreis achter de rug hebt?

Swat! Voor de rest beginnen we ons stilaan klaar te stomen voor de herexaampjes; niet zonder af en toe enige ontspanning uiteraard. Onlangs Pirates II meegepikt (goegekeurd!), net zoals een lekkere pannenkoek met warme krieken, een bedevaart naar Halle, etc. Ook druk bezig met de nieuwe melodietjes op harde plaat vast te leggen (binnenkort op de site een voorsmaakje!), en nu we't toch over muziek hebben, ook nog heel even dit: enkele weken geleden ben ik met Zoetie en moederlief naar de zaalshow van Els de Schepper gaan kijken, en ik moet zeggen dat ik danig onder de indruk was! Madame Le Createur bracht ons immers een echt totaalspektakel van hilarisch one-woman-getater, verkleedpartijen, poppentheater en (wat mij vooral - zéér aangenaam - verrast had) pràchtige liedjes! Er zijn denk ik niet veel mensen die humor zo perfect kunnen laten samensmelten met pakkende, emotionele songs. Ze doet zich misschien wel onnozel en "abnormaal" voor, maar doorheen dié liedjes zet ze als het ware een klein piepgaatje open waarbij de toeschouwer recht in haar ziel kan kijken (althans, zo lijkt het toch). Dus Elske, ge zijt gewaarschuwd: "als ik je morgen ergens tegenkom", dan weet ik da'k u uitnodig om eens ne goeie spaghetti te gon fretten!

02:02 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ge moet justa naar la dolce italia gaan om goed te eten zeg :s
maareh als elske niet kan komen, nodigt eens ene paar ander lieflijke schepseltjes uit samen met mij voor die GOEIE spaghetti :p:p:p:p
ik zwaai met wimples en stek mijn duimen omhoog zoals de hezbollah opdat je zou slagen in je herexaapmjes!

Gepost door: lord cms | 12-08-06

. Muggezifter! ;-)

Succes met de herexamens.

Gepost door: fILLE | 12-08-06

Rome... ik blijf jaloers! Nuja, dr zal wel ooit es nen lieve jongen zijn die eens meewil zeker?

Gepost door: Manlome | 14-08-06

De commentaren zijn gesloten.