31-07-06

In geuren en kleuren

Vandaag aan de kassa viel het me plots op. Ik stond er nog geen vijf minuten of het sloeg me weer met verstomming, en met rollende ogen en braakneigende neusvleugels slaakte ik een innerlijke zucht... "De mensen rieken vandaag weer verdomd nor citronella" :-/ Soms vraagt ge u af of ze zich tegenwoordig al baden in het goedje. Akkoord, liever een vleugje citroenfris dan een zweetwalm van jewelste in uw gezicht (voor diegenen die het zich nog afvroegen, ik heb es een vergelijkende studie gedaan en jawel: mensen kunnen stinken!), maar alles kent zijn grenzen (behalve sommige artsen...).

Ik ben nu ook niet zot van de geregelde zomermug die met tijd en stond er eens mijn meest sexy porie komt uitkiezen om die es lekker te penetreren en "van angel" te gaan, maar sommige mensen zouden nog een ganse dag durven rondlopen met zo twee van die elektrische insektenkillers als oorbellen :-S Als ik gezoem hoor aan mijn kassa, heb ik dus sinds kort ook vijftig procent kans dat het geen irritante bromvlieg is, maar zo'n menselijk speciem met twee van die blauwe lampen aan zijn oren :-| Volgens mij is onze schrik trouwens de enige reden waarom die pokkebeesten ons nog komen koejoneren, weet ge. Zeg nu zelf, hebben jullie er al veel last van gehad? Ik had nog niemand horen klagen, tot plots twee weken geleden: op één nacht was blijkbaar haast iederéén gestoken! Ineens één grote opstoot van "mug"... Ge ziet het, hé; hoe meer ge ze schuwt, hoe hardnekkiger ze toeslaan. Die beesten hebben peis ik een cursus "How to become a fervent Al Quaeda-member in ten easy lessons (and lose 30 pounds in the meantime!)" gevolgd: ze beginnen zich al te organiseren, zodat ze in één mot meer slachtoffers kunnen maken. Blijkbaar hebben ze zelfs al een ingeburgerde organisatie! Jaja... Verleden week heb ik nog een gele camionette van hun soort zien rijden... de MUG! :-O Subtieler konden ze niet zijn, uiteraard.

Nu goed, alle gekheid op een stokje (doe je dit met vlees, dan heb je een brochette!): morgen vertrekken mijn maitresse en ik voor vijf daagjes naar de Urbs der Urbsen, la città del dolce far niente: Roma :o) Zodus, tot ik weder ben, houdt dat hier wa proper, doe alsof ge thuis zijt en voor de CMS al een voorbarige waarschuwing: VOETEN VAN TAFEL! :-p Tot schrijfs!

23:32 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

maar allez mijn beste cherman! ik had hier net mijn stinkkousen en zweetsoppende schoenen uitgetrokken om mijn wielriekende teentjes in de vrije lucht te laten wriemelen op uw tafel om die citronellageur - waar ik per slot van rekening (kent u een rekening die per slot gaat) ook niet zo zot van loop, laat staan heet van loop, integendeels zelfs durf ik ten stelligste te beweren hier op uw blokkerblogverslag - te verdrijven.
ik meit het met schaamrood op de wangen of eerder blinkend van trots toegeven ofte declameren in het tweede geval da tik via mijn bayer-stopcontact tegen muggen die vermetele vermaledijde bloedzuiger heb weten te lokaliseren ende wetne te verpletteren op mijn witte kuekenkast deur waarna het scharminkel in deeltjes op mijn aanrecht lag te crepren en nog steeds hardnekkige sporen achterlaat, teon ik het nog maals een mep van jewelste verkocht met mijn eigenlijk te slappe vliegenmepper.
nu ja! slaap wle! ;-)

Gepost door: lord cms | 31-07-06

hohoho als die maar niet eindigen op dat 2e bankje in knieval..

IK BEN BENIEUWD!

Gepost door: Little Witch | 02-08-06

prijs uzelf gelukkig Blijkbaar behoort hij niet tot de menukaart van de muggen die weer met hele legers mijn kamer bestormen. Zowel thuis als op kot stalken die beesten mij. Net of ze mij overal weten te vinden. Zelfs gewoon buiten zitten zonder muskietennet is een ware strijd geworden. Citronella, wat denken de mensen eigenlijk nog, die beesten zijn daar immuun tegen geworden. Niets boven de goede ouderwetse vliegenmepper, of zoééntje met elektriciteit op zodat je kan roosteren. Dood aan de muggen!

Gepost door: Manlome | 07-08-06

De commentaren zijn gesloten.