26-07-06

Blogger - Blokker?

Met een kriebel in het hart, en met een muggebeet op de teen, neem ik hier nog pen en klavier ter hand om ulder een gezwind stuksken kaas toe te smijten uit de Camanbeirput mijner leven. De vogels vliegen laag en het nachtelijk uur wemelt van het ongedierte: zopas welgeteld één mot, twee langpootmuggen, één vader, drie vliegen en vijf mangolamabistjes bemerkt (deze laatsten zijn gevleugelde insecten die ik tot nu toe nog niet echt kunnen identificeren heb, maar waar ik in mijn waanzin (ik heb mijn wuitzin even terug ingeschakeld) spontaan maar een naam aan gegeven heb) en ik zeg u in al mijn glorie: Tim voelt zich in goeie companie :o)

Veel heb ik eigenlijk nog niet te vertellen. De belangrijkste feiten zijn dat u mij momenteel kunt komen bekijken en bewonderen in de Halse Blokker als cassier/sekssymbool (de Blokker-polo maakt de man)/verbale pispaal (voor sommige klanten, vooral Fransozen, hoewel ge die toch nooit verstaat omdat die hunne mond nie opentrekken als ze klappen, de smeirige gierigaards, maar hoe dan ook - alles komt daar sowieso vulgair en beledigend uit). En voor de weight-watchers onder jullie; komt dat zien hoe ik mij soms welriekend buk om iets op te rapen en komt dat apercevoiren hoe mijn achterlijke manly-humps 5kilo geslankt zijn!

In elk geval is het een jobke om van te smullen! Ge zijt den eersten die op de hoogte is van alle leuke koopjes, ge krijgt sowieso 20% korting als vaste (in mijn geval: labiele) werknemer én ge komt het meest marginale volk tegen uit àlle uithoeken van de wereld! Vandaag zelfs twee Tsjechen aan mijn kassa gehad die geen woord Nederlands, Frans, Engels noch Duits praatten, maar er wél op stonden dat ze betaalden met iets wat leek als een stuk verfrommeld karton dat ze uit een Servische ton waspoeier gesneden hadden, nadat ze't dan nog es zeven keer door dat Master-Card-gleufken hadden gewreven :-/ Needless to say dat ik daar een halve dag bezig gezeten heb om hen met handen, voeten en vooral tekeningskes op den achterkant van cadeau-papier uit te leggen dat hier in onze Westerse beschaving wel degelijk een geldsysteem heerst. Beteuterd was de mannelijke helft toen ik steevast "nee" schudde toen hij - me dunkt, althans - gebaarde dat ik zijn vrouw (of iets wat ervoor moest doorgaan) in natura mocht door het gleufken trekken in ruil voor zijn twee roze thermos-kommen waar hij blijkbaar danig nijg zijn zinnen op gezet had, maar aangezien het mens er uitzag als een ander stuk van diezelfde ton waspoeier en ik na lang zoeken geen enkel, maar dan ook geen énkel beetje ruimte in mijn kassa zag om haar in op te bergen, heb ik hen dan maar met lege handen moeten naar huis sturen.

Tot zover deze korte update. Waar Blokker al niet goed voor is!

00:43 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Roma Zoek dat magische 2e bankske zeker op op piazza del popolo...

Nog aanraders? Ga ook eens in Park Villa Borghese picknicken ofzo..
Voord e rest ja Tim, heel Rome is gewoon fantastisch, piazza Navona is ook zalig (je leest het al: ik heb het meer voor de pleintjes enzo)
De grote architecturale monumenten MOET je ook zien, maar wissel af en toe met wat rustigere plaatsjes om de sfeer op te snuiven..

Als atheïst is het misschien een rare opm maar eigenlijk was ik nog het meest onder de indruk van st pieters basiliek..

Gepost door: Little Witch | 27-07-06

Avontuurlijk blokken Je hebt duidelijk onmetelijk veel fun op je vakantiejob.. En wij mogen lekker meekijken ove rje whouder.. nog zo van die stukskes!

Gepost door: Little Witch | 27-07-06

helaas benik al sinds jaar ende nacht niet meer onder de landleijke toren van de halse velden geraakt
niettemin het doet mijn rottig hart een waanzinnig plezier dat gij nog steeds uw vrolijke olijke zelve zijt, gezegend met een gezonde dosis humor gemarineerd in een sappig sausje.
een polo maat: that's so britsh van geen keure dat die franzosen nijdig ende gemeen tegen u deden ze dachten dat ge normandie weer waart binnengevallen
maar helaas ik heb het nu wel opeens voor la déesse de france gekregen sinds mijn weekje verblijf bij die knappe sappige deernes uit het zwoele zuiden ginds...
arrivederci Chermans!

Gepost door: lord cms | 29-07-06

jammer dat die blokker zo ver is, anders was ik zeker al eens langsgekomen! Have fun in Rome!

Gepost door: Manlome | 30-07-06

De commentaren zijn gesloten.