14-07-06

Springt, krapoelekes, springt in't rond

11u34. Langzaam kroop hij vanachter zijn geurende kop koffie, die nu niet meer was dan een lege koker van voorbijgevlogen genot, waarin vochtige broodkruimels zich langzaam aan de bodem vasthechtten om de meest vreemde figuren voort te toveren. "Zie ik daar het gezicht van mijn prinsesje?", dacht hij eerst toen hij het merkwaardige verschijnsel met argusogen zat te bewonderen. Hersenspinsels. Hij voelde ze opkomen als een steggerende hengst die door een nakend onweer heen en weer begon te dansen op de dampige weide in z'n hoofd; vreugdesdansen, volksdansen - Boombalbezoekers zouden jaloers zijn op de kunde van het losgeslagen dier. Zou de tijd aangebroken zijn? ...

Beste bloggertjes, hartelijk dank om hier nogmaals langs te komen! De keet is verwaarloosd, het tapijt blaast sierlijke stofwolken de lucht in, terwijl de Chermannelijke voet met talmende tred het pand plaveit. Edoch, ik verzeker het u; het misonderhoud ligt geheel buiten mijn beschikking - opeenvolgingen van examens, verkoudheden en vakantiewerk waren de voorbije anderhalve maand schering en inslag, maar voorwaar, ik zeg u: laat de baard maar groeien, laat de bliksem worden afgeleid - I am back en er gaat hier de komende weken grove ende grote schoonmaak gehouden worden!

Voorlopig hou ik hier mijn epiloog, maar ik verzeker u dat de proloog niet lang op zich zal laten wachten. Tot gauw!

11:51 Gepost door C.M. in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hoezeer the lord ook een stoere baard zou willen kweken zijn repuatie wardig, hij scheert zich toch maar bijna dagelijks kwesite van de jonkvrouwen geen schrik aan te jagen en geen vieze beesten te kweken waar hij het neit graag heeft
stoft gij maar lekker verder enklopt het vieze stof later maar eens ferm uit , mept er onder tussen ferm op los en amuseert u in uw dagelijkse doen en laten ;-)

Gepost door: lord cms | 14-07-06

héla ik was akkoord met de hoofdhaargroei, maar baardgroei? No way!

Gepost door: Manlome | 18-07-06

op onze honger hopelijk kom je je beloftes na? Of mijn heksenkeel zal eens een brouwseltje spugen waar je niet goed van bent..

JA, ik was verslaafd ja aan de chermanblog, dus danku om mij enig vertier te bieden in deze zware tijden!

Gepost door: Little Witch | 18-07-06

De commentaren zijn gesloten.