08-05-06

These are special times

't Is weer eens zover: de hemelsluizen staan open, en de Gevleugelde WC-maddam, Sinte Betty, is weer fervent de auriolen aan't ledigen. "Kapt de pispotten mor leeg!", hoor ik ze van verre bulderen, en stiekem beseft ge dat zelfs Elvis himself zou anorexia gekregen hebben van zo'n pokkeweer. Ook binnenblijven is geen pretje, aangezien lustig naar adem happen geen sinecure is terwijl de Gentse professoren alweer zitten te popelen om als op hol geslagen ruitewissers hun pampers vol bullshit (in de volksmond ook wel "syllabi" genoemd) in ons gezicht te wrijven. "Wax on, wax off", en langzaamaan verdroot het hem nog een tikkeltje meer...

Dag beste mensen! Alles nog goed met u? At last, the Sheep has arisen, het stemgeluid is (naar ik meen nog verveelvoudigd in decibel!) teruggekeerd en we hebben er weer zin in! Het is me al een koddig maandje geweest; een kleine update:

* Enkele daagjes terug waren Zoetie en ik maar liefst één jaarke samen!
* Driewerf hoera! Eurosong komt er weer aan! Wederom een gezellig avondje met beste vrienden en vriendinnetje, nootjes & chips, stroom Fanta en vooral: lauwe muziek van de onderste plank voor de boeg 8-) Toch steeds weer gezellig om uwzelf te bezatten in een roes van suiker in't kwadraat en de marginalen te tellen! Voor mijn Eurosong-pronostiekje, klik hier! Druk het af en hou het ter harte op 18 (halve finale) en 20 mei; u zult het nodig hebben... ZEEEEER nodig!
* Na drie maanden niet-zo-intensief-dieet toch erin geslaagd om 4kg af te vallen! Het is leuk om weer eens een broek dicht te krijgen zonder eerst een half uur inademhalings-oefeningen te moeten plegen :-| Nogmaals excuus aan het heerschap dat begin januari tegenover mij zat op de trein toen m'n broeksknop gezwind horizontaalwaarts vloog - het was niet mijn bedoeling om uw linkerbrilglas aan diggelen te schieten :-/
* Zalig Tom Hanks en Meg Ryan in "Sheepless in Seattle"; zij hadden alvast géén last van het oorverdovend geblaat dat die beesten kunnen uitkreunen! De boerderij hier voor ons deur heeft hun koeienweide omgetoverd in een waar slagveld vol schaap; hoewel ik hen ludiek zit te begluren terwijl de zinssnede "Hmmm, pitta in spé!" door m'n hoofd spookt, vind ik het niet zo aangenaam om elke ochtend gewekt te worden door DIT.

Goed nu, de pampers roepen en ik heb nog een tiental stuks te gaan voor vandaag... Gegroet in al ulder glorie - it's great to be back! :-)

15:06 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

cherie rulez alle schapen terug op het droge
glad you are back!
x
van een keboemmmmmm gesproken!

Gepost door: ac | 08-05-06

back in action! dat werd tijd :-) en blijkbaar ook een fantafan :-)

Gepost door: fILLE | 08-05-06

aaahiiihh cberman! my dear! glad to have you back! we worden dus beide door de natuur gewekt :-)

Gepost door: liese | 08-05-06

Lacht gij maar met die pampers Ik zit er bij wijze van spreken ook middenin.

Blij dat ge tochw eer eens uw tronie hebt getoond, ik dacht al dat we u voorgoed kwijt waren..

Gepost door: Little Witch | 09-05-06

De commentaren zijn gesloten.