20-03-06

Blast from the past

Vergeef mij mijn lange absentie, beste bloglieden, maar gezien het emotioneel overbeladen gehalte van mijn vorige post, liet ik het hier liever even nasudderen tot ik terug een gezwinde stoot van Pegasus' poot zou krijgen. Vergeefs heb ik echter gezocht naar het kabbelende water uit de bron van Hippocrene, om daar mijn dorst naar inspiratie te laven en u terug een diepzinnig stukje leven te brengen, maar helaas; de Helicon-berg is ver buiten mijn bereik gebleven, de Muzen bleven angstvallig achterwege en fluisterden me uit de verte toe dat het niet alle dagen zomer kon zijn.

Goed, enkele nieuwtjes dan maar! Zoals de meesten wel al weten, was het woensdag vrij podium van onze studentenkring. Perfecte gelegenheid om terug enkele stukjes ten berde te brengen en om eens uit te testen wat adrenaline deze keer met mij zou uitspoken (de vorige keer had ik me de avond daarvoor kaalgeschoren en mij laten bekeren tot de Hare Krischna's; u kiest zelf maar of u't wil geloven of niet, maar hoe ge't draait of keert: hun koekjes zijn verrukkelijk). Al bij al goed verlopen, naast het feit dat ik een grove fout gespeeld heb, een prof beledigd heb en tussendoor ook nog enkele dialectismen heb afgevuurd, waar enkel God en ik het fijne van weten. Al bij al een geslaagde avond; alleen erg jammer dat mijn allerliefste er niet bij kon zijn wegens hevige pijn in haar rugje - nog es veel beterschap toegewenst, schat!

Voorlopig ga ik het hierbij laten, maar niet zonder jullie even te laten meegenieten van enkele foto's uit de oude doos. Verleden week ben ik bij mijn grootmoeder gaan logeren en ze had me 's avonds getrakteerd op een slideshow van oude foto's - een waar genoegen voor iemand als ik die verzot is van het verleden en al wat ermee te maken heeft! 't Doet echt vreemd om zomaar ineens geconfronteerd te worden met beelden van uw over-overgrootvader, ik kan het u verzekeren... Even stil, zet dit muziekje op en geniet mee van mijn hiervoormaals:


De familie van grootmoeder, op haar trouwdag met mijn grootvader (in het midden)


Mijn grootvader's familie, ook op hun trouwdag. Net als op de vorige foto, kunt ge mijn overgrootouders hier zien, tesamen met mijn nonkels en m'n grootva (helemaal links). Jammer genoeg is iedereen op deze foto al overleden.


Grootmoeder :-)


Moederlief... schattig hé? :o)


Grootvader, kampioen der bakschieters 1951 ;-)

12:30 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

allez uw grootvader was een goede schiuuter wat voor gevolgelt een kiekens 'm allemaal heeft geschoten zeg, en de hoofdvogel word tnog niet eens vermeld :-)
blij dat ge terug zijt al hebde niet veel inspiratei, inspiratie dat moet vloeien en opdat het vloeit moet het ovelopen hé en als he niet overloppt dan blijft het erin niet?
allez mijn beste ik ga eindleijk middageten verdikke
smakelijk en ja tieten maken het soms wel goed maar net altijd hé...jammer genoeg

Gepost door: lord cms | 20-03-06

is er iets die superder is dan oude foto's, zwart-wit, zaligggg

Gepost door: liese | 20-03-06

Aj Die zit..Net nu mijn méméken er zo slecht aan toe is , kom jij met foto's uit de oude doos af. Nooit geweten dat nostalgie zo'n pijn kon doen..

Die foto van je ma: cool. Ik zie er jouw grappige snuit in terug..

Gepost door: Little Witch | 20-03-06

koel die twee eerste foto's hebben zo iets gangsterfamilieachtig (niet slecht bedoeld :-) ): bonnie and clyde, of beter, bomma and clyde (al weet ik niet hoe uw grootvader heet).

Gepost door: fILLE | 21-03-06

hihi die foto van je ma, je herkent ze er wel nog goed in vind ik :)

enneh...

HAPPY BIRTHDAY!!!!!!

Gepost door: Manlome | 22-03-06

De commentaren zijn gesloten.