26-02-06

De la pluie et du beau temps

Ciao belli! Hoe gaat het met jullie? Uiteindelijk ontwaakt uit een nietsvermoedende winterslaap kom ik u verkondigen dat ik er weer zin in heb! De examens zijn nu al een week of twee achter de rug, zo ook de verkoudheid die mij den dag nadien heeft teneer en te bed geslagen gelijk Ike Turner na een fles whiskey of twee, zodus I'm locked and loaded om hier wat meer tijd te spenderen - moge het u plezieren in al ulder glorie!
So, what have I been up to? Wel, zoals gezegd heb ik mij de voorbije week bezig gehouden met een knuddig onderzoek naar al dan niet effectieve merken hoestsiroop en ditto papieren neusdoekskens. Tot nu toe komen respectievelijk "Sinecod" en "Kleenex Balsam" (een orgastische ervaring voor het reukorgaan!) naar voren als triomfdragers, hoewel ik nog onbeslist ben over het nut van Tusso Rhinatiol-pastillekes met anijs-smaak - als ge na vier dagen zuigen begint te klappen gelijk Marilyn Monroe on a hot sunday-night, begint ge u serieuze vragen te stellen :-/
Swat! What have I been up to today? Niet veel eigenlijk; blijkt dat TV toch verslavend werkt, want na mijn zondaags feuilleton "Reba" op VTM kon ik niet weerstaan om jeugdsentiment (en compassie met Ted Danson omdat-ie vandaag de dag zo ne lelijke mens is geworden) terug boven te halen en heb ik dus maar nog eens naar "Three man and a baby" gekeken :-) En als ge dat erg vindt voor nen 20-jarige peuter, bedenk dan dat ik gisterenachternoen het merendeel van mijn uren heb gesleten al te zoeken vanwaar het trom-roffelend geluid komt tussen het eerste en het tweede verdiep. Conclusie: ik weet het nog steeds niet, maar me dunkt is er tussen de zolderingen door een vogelken zijn bioritme aan't verstoren door nu al een nestje te bouwen, ofwel zitten we geplaagd met een bende oversekste eekhoorns die hier bovenop mijnen plafond hun sexual revolution eens deftig aan't uittesten zijn :-/
Omdat ik nu pas echt compassie krijg met mezelf, aangezien ik de voorbije dagen niet veel soeps heb uitgestoken, ga'k hier maar afsluiten en een interessantere bezigheid zoeken, maar niet zonder nog een hartelijk woordje van dank gericht te hebben aan al mijn trouwe bezoekertjes die hartstikke geduimd hebben tijdens mijnen blok! MERCI!!! Tot nu toe is de grotendeel van de punten goed meegevallen, maar jammer genoeg heb ik toch al twee ticketjes voor augustus... Volgende week moet er nog een cijfer bijkomen, so may the Good Lord have mercy on my soul! Gegroet.

17:02 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik blijf ervan overtuigd dat het 2 negentjes zijn die delibireerbaar zullen zijn ;)
See you in Gent!

Gepost door: Manlome | 26-02-06

hey! i'm not good and i don't have merci on your soul! i'm a soiulreaper dude! :p

nee alles gekheid die een inslag op een stok scheert.
blij te horen dat je weer lawaai maatk en dit keer niet door de luchtverplaatsing van een straaljager doorheen uw verstopte neus te stuwen.
:-)
keep up the bad worx dude!

Gepost door: lord cms | 26-02-06

bdb ik kom nog eens kijken hier

Gepost door: demopperpot | 02-03-06

graag gedaan theeft toch een beetje geholpen hé

Gepost door: liese | 04-03-06

De commentaren zijn gesloten.