08-01-06

Feel the love generation

... of hoe ge van een betrekkelijk schone plaat kunt herpes krijgen omdat ze't 10x per dag spelen... Avé mijn kudde trouwe herderkens! Blij te zien dat ook gij vandaag de interactieve sterre zijt gevolgd tot in mijn cyber-kribbe... Ejje toch iet meegebrocht? Wieruuëk en mirre? Mor alle, da moeste naa toch nie gedoan emmen é!

Swat, nieuwjaar ligt achter ons en ook driekoningen werd gisteren lekker decadent gevierd door menig dorpsbewoner op de jaarlijkse sterrenworp, waar ze met wortels naar u smijten en waar ge - als ge "sjans" hebt - de 46-jarige lesbische frituriste kunt spotten met ne plastron waarop een porno-actrice wijd ende gespreid laat zien waar ze haren cervela mogen steken... We hebben het allemaal wel al eens meegemaakt, en vermits het blok-wezen in mij gisteren tierde als een leeuw in een kooi, was ik dan ook de wanhoop ten prooi en ben ik maar veilig binnengebleven.

't Is bijna weer twee uur 's nachts en ik kan het u met grote overtuiging zeggen: mensen, het studeren steekt mij tegen! 't Is soms vreemd om uw gemoed te beschrijven tijdens den blok: waarschijnlijk een beetje gelijk Hans Otten (dienen sukkelaar is al 't einde de dertig en zit nog steeds in the block :-S), maar ditmaal vooral gelijk een nietsvermoedende Milka-koe, gedoodverfd met ambitie tot zigeunerstick :-/ De gloriedagen zijn over en zonder dat ge't weet hangt den bazooka van Damocles boven uwe kop; ai toch, waar zit mijn optimisme? Waar zit die zelfgeruststellende hekelhumor die de ergste situatie wel kan veranderen in een flauwe mop? Ofschoon ik op dat gebied niet mag klagen, moet ik zeggen; examenperiodes zijn een hoogconjunctuur op het vlak van flauwe moppen uitvinden! Ik kan er u hier ter plekke enkele uit mijnen duim zuigen als ge wilt... bvb:
- Welke acteur voelt zich miserabel eenzaam??? ..... Silvester Alone
- Welke planeet is waanzinnig nieuwsgierig??? ..... Mercurieus
Edoch, de slaapmicrobe schreeuwt, dus ik ga u hier laten in al mijn glorie; ook voor mij wordt het morgen vroeg vroeg :-S 't Beste nog en to the Lou!

01:41 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:-) the hills lay well hidden in het landschap e of teh WWW, soit zo langenrijk is 'took weer neit hé ;-) lol

ziede da concertje van HN zitten?
voor de rest niets houdt osn tegne om eens met zijn allen ribbekes te gan knagen hé, zorg wel dat er een deerne mee is aan wiens ribbekes ik kan sabbelen :D
lol
dit geheel terzijde...en dient voor geheel ongeschreven te houden
niettemin smakelijk, ik heb alweer honger man!

Gepost door: lord cms | 09-01-06

:-) ik moet toegeven dat sylvester alone nog wel op mijn lachspieren werkte.

En die fc de kampioenen paragraaf op mijn blog was ironisch bedoeld, maar misschien kwam het niet zo over :-)

Gepost door: fILLE | 09-01-06

als gij uw proffen op zo'n taalgebruik zal trakteren dan zullen ze niet anders kunnen om u erdoor te laten! Gie gaat da goed doen (met west-vlaamse g's) Chermanneke tis nie lang meer op uw tandjes bijten! babai!!!

Gepost door: liese | 10-01-06

I say Jij hebt op 04/02/2006 toch minstens een dik uurtje ontspanning verdiend.. Komaan Cherke, laat u niet kennen: verblijd ons met uwer aanwezigheid (en anders kom gewoon 's avonds af met je vitrientje ofzo?)

Gepost door: Little Witch | 10-01-06

man man man michererie michererie... Chermanneken, komaan he... Ik zit hier nu al dagen met mijn duimen en mijn grote tenen omhoog... Nie opgeven, blijven gaan, blijven alles geven om er pas achteraf in al uw geluk bij neer te vallen... Ik heb dan nog wel ergens een netteke... Het zal zacht wezen uw val... Maar achteraf pas, hebde da goe begrepen... !!!
wij duimen, mocht dat nog niet duidelijk zijn...
x

Gepost door: ac | 13-01-06

nog efkes doorbijten op 8/02 zijt ge ervan af. Volgens mijn berekeningen is dat nog exact 26 dagen!

Gepost door: Manlome | 13-01-06

28 days is dat geen film?
soit dat is wel heel lang en ik wens je dan ook heel veel goede moed ende dito succes! genoeg ontspannen pakt uw vitamientjs, pakt dorientje, pakt alles wat degud doet en ga af en toe een sbuiten een frisse neus halen ;-)

Gepost door: lord cms | 16-01-06

De commentaren zijn gesloten.