31-12-05

Eten kan als je de afwas doet

Mijn vriendin gaat dit niet gaarne lezen, maar ontkennen heeft geen zin: ik zit al een ganse dag met Mia in m'n hoofd! Zoetie moet zich echter geen zorgen maken; ik heb het uiteraard over het liedje (naar ik mij meen te herinneren, één van uw favorietjes, nietwaar? ;-) ).
Terwijl onze peloes stilaan aan't wegzinken is onder het nachtelijk sneeuwtapijt, wiegen de klanken van het gemoedelijke gedrup van smeltwater op ons dak mij in een zeemzoeterige slaap... Tomorrow is the big day: des avonds gaan eten bij Doderik! De eerste maal dat ik nieuwjaar vier met mijn allerbeste vrienden - 't is geen wonder dat ik er stiekem zit naar uit te kijken zoals een oversekste veertiger naar een gevallen engel uit een peep-show tijdens de solden. Wel, niet helemaal like that, maar 't komt er dichtbij. 'k Ben benieuwd wat ik trouwens ga krijgen; blijkbaar is het hoedjes-fenomeen in trek geworden: elkeen moest dus voor iemand een kado'tje kopen... hoewel mijn double-oh-behave talent nogal danig richting "AbFab"-dvd wijst; onzen David is nogal slecht in hints geven... Sms van gisteren: "Tim, hebt gij dvd's van AbFab?" :-p

't Jaar loopt op z'n eind; de zenuwen staan gespannen en ik kan niet wachten om 2006 binnen te springen! 'k Wens jullie alvast een spetterend feest toe morgenavond; have fun, relax, eet 't buikje lekker vol, en moge 't nieuwe jaar u veel vriendschap, vreugd en plezier brengen! Slaapwel.

03:24 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

;-) merci voor je wensen beste cherrules,
maar die film met julie andrews ken ik niet ze, hint? ;-)

allez ik moet van de pc! doei!

Gepost door: lord cms | 31-12-05

cherman een prettige oudejaarsavond, met veel eten, drinken, liefde, cadeautjes en fun! Gelukkig nieuwjaar!!

Gepost door: liese | 31-12-05

ondanks de domper op de start van het nieuwe jaar, zal het er toch eentje worden om niet te vergeten! Trust me!

Gepost door: Manlome | 03-01-06

Voor 2006 wens ik je exact hetzelfde en nog veel meer.

En wat heb je nu gekregen van kadootjes?

Gepost door: Little Witch | 06-01-06

ook voor u nog late nieuwjaarswensen en veel stressbestendigheid voor de heersende examenstormen!

Gepost door: g*lover | 07-01-06

De commentaren zijn gesloten.