24-12-05

Happy Holidays!

Buongiorno, my fellow bloggertjes! Hoe gaat dat nog met jullie? Hier alles goed voor de moment; 'k heb mezelf voorgenomen om hier toch nog een klein berichtje achter te laten voor de kerstperiode écht van start gaat; geen zwaar materiaal dit keer, enkel een kleine update over de dingen mijner leven :-) So here we go...

* Maandag: joy to the world! A glorious day; nogmaals werd bewezen dat ik kots-gewijs in de hemel beland ben: allemaal opperstebeste buren met een geweldig gevoel voor humor, plezier én talent! Ik had zelf al voorgesteld om nog iets te gaan drinken met de bende, bij wijze van klein afscheid, omdat we mekaar toch een dikke anderhalve maand niet (veel) meer zullen zien, maar toen kwam Karolien, mijn touwspringend bovenbuurtje, op de proppen met een véél beter idee: waarom niet es naar de Kerstmarkt in Gent? En zo geschiedde het ook: iedereen, behalve Marjan en Bobby ('k weet hare vent zijnen naam niet, dus heb ik 'em er maar eentje gegeven), was van de partij en het werd een gezellig uitstapken vol kitcherige aankopen, warme chocomelk/gluhwein (bloos) én voor hen ook schaatsgenot! Ik stond erbij en keek ernaar en zag dat het goed was :-) Zelf snap ik het hele systeem van "schuiven op het ijs" niet zo goed; om één of andere reden blijf ik steevast plakken en stap ik gewoon over de ijspiste - de laatste keer dat er mij iemand proberen assisteren heeft, heb ik dan ook nog es mijn pols gebroken, dus katapulteerde ik mijzelf deze keer maar al te gaarne in de toeschouwers-positie! Nadien nog iets gaan drinken in't Geuzenhof, to my opinion één van de gezelligste keten in 't stad, en als nachtmutske gezellig samen op Jessica's kot gaan muziek maken (deels als vertier - Jessie's kot staat immers bomvol instrumenten - en ook deels om Marjan wakker te kroonen als pesterij omdat ze niet meegeweest is :-p). Wicked allemaal!

* Dinsdag: veel les gehad, maar de redding was nabij: om negen uur ben ik immers bij Hendrik gaan Family-Guyen, en nadien is Frederik komen slapen (lees: tot half vier blijven zeveren en flauwe mopjes uitvinden ;o) ). Ik had trouwens voor mijn kotgenoten elk een kleinigheidje gekocht (max.1euro) en als mijn alter-ego (de Cherstman) heb ik met mijn rechterhand (de Frederikman) die nacht nog tournée generale gedaan. Needless to say: de buren waren tevree! Zelf kreeg ik van twee van hen trouwens een kerst-cd'tje met klassieke muziek, een speeltje én een handvol snoep cadeau :-)

* Woensdag: dit was em dan; de dag waar menigeen al weken naar zat uit te kijken. Des avonds was het immers tijd voor de mastodont der jaarlijkse gebeurtenissen, het tipke van de ijsberg der koud & verrukkelijk plezier, de belevenis der belevenissen: de KERSTPICKNICK! :-D Ik ben zelf een rasechte picknick-fanaat en vind dat ge dat op elk moment van het jaar moet kunnen doen; waarom dan niet es in de meest gezellige periode van het jaar? De voorbije twee jaar kon het al rekenen op veel bijval, en met een groot pak hulp van Lady Manlöme en mijn allerliefste schattebolleke was het ook dit jaar weer een schot in de kerstroos! Maar wat is dat toch, zo'n "kerstpicknick"? Wel, dit jaar's definitie is: "a candle- and fakkel-light bijeenkomst in M's kot-tuintje, geaccompagneerd met veel kerstmuziek, warme chocomelk en hete gluhwein, versnaperingen à volenté (o.a. brownies en kaastaart) én natuurlijk: goeie companie!" Top of the bill was uiteraard de uitdeling der kerstcadeautjes: elkeen die kwam, had immers een naampken getrokken uit mijn zomermuts, en voor die persoon moest hij of zij dan een cadeauken kopen. Mersie trouwens voor 't schoon plushen Vis-Girafken, Astrid! Des avonds is Zoetie dan ook nog es blijven slapen, dus de dag kon niet meer stuk :-)

Onfortuinlijk ontbreekt het mij aan tijd om hier donderdag en vrijdag ook nog te behandelen; met veel warmte in het hart groet ik u bij deze al mij te begeven naar mijn bureake, waar er héél wat blokwerk op mij ligt te wachten... Aan elkeen van jullie een

ZALIG KERSTFEEST en een GRANDIOOS 2006

toegewenst!!! Peist eens op de arme studentjes als gunder ergens in een goot ligt te creperen van de eindejaars-hangovers :o) Vele kerstgroeten, Tim.

18:57 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

2e Kerstdag De straten des s' morgens verlaten, het kantoor bijna leef. Ik eenzaam aan eht werk (zelf sleuteltje van het secreatriaat moeten afhalen aan de receptie want NIEMAND is hier)..
Life isn't fair. Zeker niet als je weet dat mijn schatje heel de week thuis is.
Enfin, ik hou vol en troost me met de gedachte dat ik 2 en 3 januari ook es kan uitlsapen.. Hoera!

veel succes met de examensen u ook: een spetterende eindejaar!

Gepost door: Little Witch | 26-12-05

3de Kerstdag Ook hier is de straat leeg, tot het zal sneeuwen, dan zullen de kindjes uit de buurt zich wel amuseren... Ik moet mezelf uit bed sleuren omdat er een cursus Anglo-Amerikaanse Ethiek ligt te wachten op mijn bureau. Crap!
Prettige eindejaarsfeesten :D

Gepost door: Manlome | 27-12-05

ff met draaiende maag ...omwille van je "kotsgewijze" uitspraak, maar blijkbaar was het een valstrik :-D
Fijne feestdagen chermanneke! x

Gepost door: liese | 28-12-05

De commentaren zijn gesloten.