15-10-05

Seven days in Tim's bed

Of zo zou ik het maar al te graag hebben! Let wel: dit is geen erotische connotatie (= een fabliau, dixerunt de dikke vandalen), noch wil dit een allusie zijn op een waanzinnig langdradige Pitt-flick; 't is gewoon een luchtige schreeuw naar rust; erwtjes en een boze, pies en kwaaiet, una pausa!
Voor diegenen die er weet van hebben: is't u ook al es opgevallen hoe vermoeiend het kotleven wel kan zijn? Toegegeven, met mijn luttele 19 uurkes les per week heb ik allesbehalve te klagen, maar toch... 't Zijn de uren die ge erbij blokt die u tot een log loom wrak van jewelste maken hé? Maar ach, we zijn hier niet om te lamenteren!
Vandeweek nog een boeiend weekje achter de rug! De meest interessante dingen ontsnappen mij nu, maar ik herinner mij wél nog dat ik de eendjes brood en water heb gegeven én dat ik vandaag de Boze Oude Man nog eens tegen het lijf (lees: zak bewegende beenderen) gelopen ben! Voor de onwetenden onder ons: jawel, ik heb een vijand! :-D Verleden jaar ben ik ooit es een koffielepeltje gaan halen voor een vriendelijk 40-jarig mens in mijn stamcafé, die haar ander lepeltje op de grond had laten vallen en bij deze had vuilgemaakt. Sindsdien bekijkt hare vent mij met een koppel argus-ogen zo groot als ne kameel; no matter hoe vriendelijk ik hem een blik of een welriekend knikje toewerp, steeds krijg ik twee koele, boze, bloeddorstige ogen in mijn richting terug...
Gebrek aan verdere inspiratie en nood aan een goede nachtrust verplichten mij ertoe om hier mijn biezen te pakken; trouwens, habemus papa die danig veel snurkt en die daarvoor zo zijn piek-uren heeft, dus wil ik hem voor zijn... Gegroet aan elkeen; voor mijn geregelde bezoekertjes - morgen payeer ik jullie zeker nog een visietje! Ciao.
Nota bene: op de foto ziet u dus één der redenen waarom ik thuis toch wel mis onder de week; in deze fantastische herfst-periode ziet ons tuintje er immers oogverdovend mooi uit, me dunkt! Grazie a la mamma om die zo mooi te onderhouden x)

00:48 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

blokken jaja maak dat je grootje wijs dude! :p
spaghettivreter!

Gepost door: lord cms | 16-10-05

hmmm ja idd een zeer schoon tuintje... perfecte boom trouwens op die vuurspuwende oude vijand van u aan vast te binden en dan een rondedansken rond te doen totdat hij bekend dat hij gewoon jaloers is op u omdat hij toen geen lepelke is gaan halen voor zijn vrouwken!

Gepost door: g*lover | 17-10-05

Rrraait heb het heel moeilijk om te geloven dat je nu al zit te 'blokken', cherry..
Ben je zeker dat je 'blokken' niet verwart met onze nationale sport tooghangen?

Gepost door: Little Witch | 17-10-05

nummer drie die het dacht blokken, het is te merken dat ze thuis meelezen he... LIEGEBEEST!

Gepost door: ac | 19-10-05

ben je de verwilderde man met zijn plastic zak al tegengekomen? Ik kwam die praktisch elke dag tegen, hij heette in mijn ogen Jezus Christus, maar deed geen vlieg kwaad....

Gepost door: liese | 20-10-05

De commentaren zijn gesloten.