05-10-05

Eerste week op kot - a short testimony

Bonswaar, gezwinde bloglieden! Ziet mij hier nu eens zitten zo, in mijn niet zo natuurlijke habitat, omgeven door Leie-se eendjes en vooral West-Vlamingen die voor het zoveelste jaar op rij gelijk een zwerm killer-bees de weg gevonden hebben naar de hoofdstad van Oost-Vlaanderen... Jawel, kinderen; u leest het goed - u treft mij hier zopas online in het putteke van mijn allereerste kot-week in Gent!
Tot nu toe alles op wieltjes verlopen moet ik zeggen; ik heb immers een nieuwe valies die'k zo kan vooruit trekken zonder da'k ze moet opheffen - een lust voor mijn o zo zwakke rug die nu ongeveer 't zelfde gevoel moet hebben als een bejaarde bomma (looprekje incluis) die zopas geattackeerd werd door een op hol geslagen betonmolen :-/ Ooit plannen om een legioen olifanten de kop in te kloppen? Kom gerust mijn matras halen; het wordt een fluitje van een eurocent...
Al bij al mogen wij niet klagen; 'k heb een super-kotje gevonden (wisten de trouwe lezers wel al) en heb nog niet veel tijd gehad om mij te vereenzamen - kotgenoten lijken super, blij om vriendjes uit de klas en omstreken te mogen terugzien en het moge nu nog zo dorkerig klinken, maar 'k kijk écht uit om mezelf terug es in wat syllabussen te werpen, hoewel er hier en daar ook wel es een syllabulldozer durft tussen zitten (cursus filosofie: 410blz., alstublieft!).
NEway, méér verhalen smijt ik u één dezer wel ten berde, want mijn program gaat just gaan beginnen... and I have said this only once! Goodmeurning.

23:26 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

whaaaa ik heb ook zo'n karreke op wieltjes... dat is perfect voor schatje zijne rug dieje altijd mijn kofferke mag meesleuren terwijl ik alle moeite van de wereld doe om mijn klein sjakosken deftig tot op plaats van bestemming te brengen ;-)

Gepost door: g*lover | 06-10-05

oooh zo'n valieske super! heb er ook zo ééntje, maar het dient alleen op door de luchthaven mee te sjeezen. Jaloers op je kot, das zeker da!

Gepost door: liese | 06-10-05

. Zo een valieske lijkt me ook wel handig, maar ik krijg het ervan als mensen int station plotseling voor mij stoppen om de wielfunctie aan te zetten. Een beetje consequentie mag wel vind ik.

Gepost door: fILLE | 07-10-05

Hou ons op de hoogte God j cursusjes van 400 bladz waren in mijn tijd gemiddeld stuff'.. ik begon pas te zuchten over de1.000. ma bon, de rechtenstudenten zijn blokkerkes hè..

Gepost door: Little Witch | 10-10-05

die cursus valt wel mee... Ik ben er vorig jaar toch goed doorgeraakt bij dn Herman.

Gepost door: Manlome | 10-10-05

De commentaren zijn gesloten.