18-09-05

Goodmeurning

Onder het motto "zoek de fout" zal menigeen van jullie zich wellicht een bult schrikken bij het lezen van mijn ochtendlijke post. Waarom? Omdat ik haast nooit ochtendlijk post! Zo simpel is het... Nee, 'k geraak niet meer in slaap. Al van half zes lig ik in m'n bed te woelen gelijk een op hol geslagen betonmolen, kreunend van tandpijn. Tussen haakjes, ad mortem met mijn tandarts om mij zo laten af te zien!!
Intussen erger ik mij dood aan vanalles en nogwat: het gezoem des oorapparaat van mijn vader, die hier trouwens intussen ook al loopt rond te paraderen gelijk nen overhitten teletubbie in spandex ('k zeg het u, 't is verbazingwekkend hoe ne relatief felle mens voor zijne leeftijd er plots in zijn zondags wielrennerskostuum kan uitzien als een Ardeense hesp op twee poten), de armtierige muziek op de radio (momenteel "Army of Lovers" van Lee Ryan, ofte Mister "Als ge nog niet genoeg redenen hebt om uwzelven onder nen trein te willen smijten, geef ik er u nog ééntje bij") en vooral de kille friste van de nakend naderende wintertijd die zich sinds gisternavond al fameus liet voelen, hoewel dat tevens de tijd van het jaar is waarin ge kunt pretenderen dat ge aan't roken zijt, maar eigenlijk blaast ge gewoon stiekem hete adem in de lucht (one of my favorite games!)!
Bij deze wil ik gauw mijn slapeloos chagrijn wat onderdrukken om onze Frederik nog es nen zéér GELUKKIGE VERJAARDAG toe te wensen en hem te bedanken voor de lekkere traktatie gisteren in het restaurant! Voor zij die het nog niet weten; Frederik is zo één van die mensen waarvan de kans dat ge ze in uw leven tegenkomt nog kleiner is dan ooit de Lotto te winnen (and still blijf ik elke week trouw mijn formulierken invullen, maar swat). Een bovenstebeste vriend, één uit de miljoenen - altijd daar voor u als ge hem nodig hebt, onvoorstélbaar grappig, steeds goedgeluimd én eigenlijk een beetje mijne "soulmate" op vele vlakken. A la Chavroux-reclame zie ik mezelf binnen vijftig jaar nog met hem op een terraske zitten ergens in de Provence, geitenkaas en andere lekkernijen aan het proeven - tenminste, dat wens ik mezelf toch toe.
Hoe dan ook, genoeg meligheid voor vandaag; 'k ga snel nog proberen een ochtendlijk uiltje te knappen! Ik groet u.

08:44 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

vreselijk het woel-gevoel, niet dat ik er veel last van heb, maar als ik het heb kan ik mij er ook enorm zenuwachtig in maken. slaapwel!

Gepost door: liese | 18-09-05

bij mij is het juist omgekeerd. Jaren geleden dat ik nog eens om half twaalf pas wakker geworden ben.

Gepost door: fILLE | 18-09-05

;-) en kunde gij dan ook met die fake sigarendoempekes geheime boodschappen de lucht insturen zoals de oude chihuaindianen deden?!

Gepost door: g*lover | 18-09-05

the bleusette 'k ben d'r vrijdag weest eten met nog een paar die hier gefeatured zijn :-)
die twee zijn twee koppen groter ofte kik en hebebn maar de helft van hunne spaghetti opgekregen :D
ik 'm vol-au-vent gepakt

Gepost door: lord cms | 18-09-05

Als ge maar weet Zo'n amteke is inderdaad eentje om te koesteren, maar uit mijn ervaring weet ik dat ge zelf ook zo'n parelke zijt.
Ge zijt zowat de best gezinde gast die in Ninof en omstreken rondloopt, uw ouders hadden er beter nog zo'n koppel gemaakt!

Gepost door: Little Witch | 22-09-05

De commentaren zijn gesloten.