31-08-05

Bad noise, bad noise...

... whatcha gonna do when it comes for you? Terwijl het hier een luttele twee kilometer verderop volop dorpskermis is en de marginaliteit ginds weer weelderig rondtiert dat het een lieve lust is, begint het diep in mij danig te kietelen om alle vensters en deuren dicht te nagelen en mijzelf lekker in een rolletje isolatiemateriaal te wikkelen tot de Roze Aurora de ochtendhemel kleurt met haar striemende vingers. Jawel, Sam Goris en zijnen "big-band" (lees: een volle kast CD-R'ekes karaoke-stuff) stonden voor vanavond immers op het programma, en hoewel ik de Vlaamse muziekwereld altijd al mentaal blijven steunen ben, I can only take that much...
Doch, "Laat het gras maar groeien" is een leuze die de voorbije twee dagen niet misstond in mijn aanzien - vandaag vaneir een dagske bricoleren tot een goed einde gebracht, hoewel ik mijzelf en mijn linkerhandpalm terug fameus getattoeëerd heb (dood aan het nageslacht van diegene die destijds de nijptang heeft uitgevonden - o, en by the way: Archimedes en uw smeirige hefbomen; I SPIT ON YOU!!!).
Nuja, beterschap in zicht: om twee uur zou Sam Gooris zijn biezen pakken (tesamen met zijn kostuum vol rotte ingrediënten van Mama Miracoli - o ja, ook ik heb zo mijn handlangers, *evil grin*) én morgen vertrekken we met de bende voor een dagje Wallonië... Maredsous, here we come - en ge zult het geweten hebben! Met een stevige honger en lust naar goeie keis hebben we immers beslist om eens een dagske patertje te spelen: in de ochtend een leuke treinrit, gevolgd door een gepedalleer van jewelste op de befaamde railbikes, om ons vervolgens te verdiepen in de rust en het mysterie van de abdij... Ooit al es naartoe geweest? Zeker doen; 't is gelijk Walibi, maar zonder attracties: een magnifiek schoon domein met een kastanjet van een abdij op, waardoor ge u meteen in de Middeleeuwen waant. 'k Hoop dat ons gasten er morgen ook gaan van smullen; 'k weet alvast dat er énen morgenvroeg nie zal eten om de verschillende kaassoorten ten volste te kunnen degusteren en appreciëren ;-)
Nuja, op naar de morgendstond, I say! Slaapwel en tot zeer binnenkort.

01:00 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

... mmmmaredsous...

Gepost door: liese | 31-08-05

dass sieht gutt aus! enne niet teveel meesmokkelen in uw bruine pij hé pater Chermanus

Gepost door: lord cms | 31-08-05

kaas is altijd goed, zolang hij maar niet stinkt :-)

Gepost door: fILLE | 31-08-05

Maredsous... ... is blijkbaar in de mode...

(En nog lekker ook...)

Gepost door: Kaajee | 01-09-05

LEKKER KAZIG ja, het speeksel loopt hier veneir in mijn bakhuis..

Geeft er een lap op gij, sloeber! (PS: zeker dat ge niet gaat voor het abdijbier?)

Gepost door: Little Witch | 05-09-05

De commentaren zijn gesloten.