16-08-05

Back from the dead

'Allo 'Allo, goodmeurning! Hoe is't hier nog? Sorry da'k mijn interactief buitenverblijf hier wa laten verwilderen heb, maar het schuldgevoel begon weeral te knabbelen aan mijn gemoed gelijk ne pikdorser op kruissnelheid, so here I am! Reden voor mijn lange absentie? Gebrek aan inspiratie, tijd en meestal ook gebrek aan goeie internetconnectie, want o ja, de computerleek der computerleken, de donor van mijn genen, de schieter van - the way I like to call it - "het superbe zaad" heeft het weer eens geflikt: op één of andere manier is onze rooter, die mij normaal gezien draadloos online zwiert, spontaan "kapot gegaan", zoals mijn vader het zo sierlijk ende professioneel kan uitdrukken... M.a.w.: hij heeft het weer eens geflikt, *zucht* Wat is dat toch met ouders en technologie? Is het nog te begrijpen dat mijn lief moeke na twee jaar gsm-gebruik onlangs nog een gezwinde "ok" heeft teruggestuurd naar Mobistar bij het ontvangen van een promotie-sms? Of dat mijn vader - die bij de weg boekhouder is - niet liever doet dan grote kuis houden in de diepste diepten van zijn pc'ken en er af en toe wel eens met veel genre een onontbeerlijk bestandje afzwiert waardoor er bij het opstarten drie dozijn foutmeldingen op uw scherm flitsen, zodat ge een half uur moogt okeetjes klikken en dusdanig een goei portie reumatiek aankweekt? Ach, chance da't zo'n brave menskes zijn!
Nu bon, mijn voorbije twee weken in't kort: piano gespeeld/liedjes opgenomen, véél afgesproken met mijn vrienden, paar keer gaan eten én onlangs ook een bezoekje aan mijnheer "den tantist" gebracht, die mij de minder blijde boodschap verkondigde dat mijn wijsheidstandjes er dringend uit moeten :-( Op zich heb ik nooit schrik gehad van tandartsen, maar van de moment dat ge hoort dat ze dat "wegSNIJDEN", verKIESt ge wel snel een héél andere optie! Nu maar chocolade à volenté fretten zodat ze'r vanzelf uitvallen :-p
Ook nog snel vermelden dat ik onlangs twee daagjes naar een orgelwedstrijd ben gaan kijken waarin onze Frederik meedeed; bij deze ook een gewéldige PROFICIAT aan zijn adres wegens het behalen van de bronzen orgelpijp! Het zal me weer een tijdje kosten eer ik bijgebeend ben op de andere blogjes, maar ik beloof mijn trouwe bezoekers dat ik héél binnenkort zéker eens binnenwip! Dank voor uw geduld en tot een volgende (snellere) keer, ciaow.

11:23 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

het gebrek der communication breek me de bek daar niet open...
maar het is niet enkel bij ouderen het geval (al kunnen ze der wat van) maar zus had onlangs het idee gekregen om mijn laptop in de sunshine te zetten om zichzelf wat bruin te werken. Thesis even op memorystick schuiven en dan twee uur bakken om die info op die laptop te krijgen. 's Avonds het bericht, zeg, die memorystick, dat werkt niet hoor. Ik snapte der niets van, dat is toch gewoon inpluggen en overzetten. Neen zegt ze, het zal wel kapot zijn. Ze tovert de memorystick boven en ik staar even hard als kermit de kikker uw prentje naar haar en zeg: 'ma gij idioot, dat is de memorystick niet, dat is de sleutel om in te loggen voor draadloos internet!'... (24 is ze - children of the digital revolution noemen ze ons dan!)

Gepost door: ac | 16-08-05

OOk back? Welkom welkom in swentiboldland!

Het gedasjter van oukes op de pc: BEEN THERE, DONE THAT.
Bij mij was de climax een verstrooide delete van mijn PAPER op unief 3 dagen voor einddatum. Ik had ooit eens een zeer zeer ruwe draft op diskette gezet, maar desondanks was het een puinhoop en paniekhol van jewelste. Het trok op geen kl* natuurlijk ik was beschaamd zoiets te moeten afgeven! Ma bon, sindsdien heb ik wel een zwart schaap gevonden voor alle computerprobs. LOL

Gepost door: Little Witch | 16-08-05

net zoals bij little witch Is mijn eindwerk er ook eens afgewist geweest door mijn broer dan nog wel, ook de ruwe tekst nog tot gat in de nacht zit lay-outen....hij verontschuldigt zich er nog steeds voor (kmoet nogal indruk gemaakt hebben bij mijn razernij). Mijn ouders wagen zich niet op mijn pc, ik doe een attack als het ooit in de gaten zou hebben....anyway, nice to have you back :-)

Gepost door: liese | 17-08-05

ik heb het al gezegd en ik zeg het nog eens LANG LEVE APPLE... Foutmeldingen bestaan bij mijn weten niet op dergelijke Macintosh-machinetjes. Ze doen altijd braaf wat je vraagt, en als ze goed gezind zijn, dan vertellen ze zelfs mopjes!

Gepost door: Manlome | 17-08-05

@manlome i agree! maar in tijd met da eindwerk was het nog ne gewone pc...mijn ibookje pas dit jaar gekocht :-)

Gepost door: liese | 18-08-05

Komt me bekend voor Mijne pa slaagt er ook altijd in om dingen kapot te doen aan de computer en dan langs zijne neus iets te zeggen in de stijl van: "allez, dieje computer doet ineens zo raar, wat hebt gijle daar weer allemaal mee zitten doen?"

Gepost door: fILLE | 20-08-05

De commentaren zijn gesloten.