05-07-05

Koopjes koopjes koopjes!!!

Ja, 't is dus van da hé... Heb vandaag ontdekt dat mijn bankrekening een pak gespijsder is dan ik dacht, dus dat gaat hier nog gevaarlijk worden, vrees ik. Tijdens de examens blijkbaar goed kunnen sparen; anderzijds zal mijn stam-taverne haar inkomsten voor juni fameus zien dalen hebben, me dunkt :-| Swat, bon vivant zijnde kan ik u al mededelen dat een Cherman met veel centjes in de soldentijd iets heeft van een Oud-Griekse bacchante - desnoods ga ik over lijken om toch maar die laatste indoor-deurbel aan -50% te kunnen bemachtigen... And what's the deal met al die nutteloze prullen waar de poedel van Dame Edna zelfs nog geen blik zou aan besteden, maar die door die knal-rode, sterk-afprijzende etiketten toch plots zo'n danige meerwaarde krijgen dat ge u niet kunt bedwingen om ze in uw winkelmand te stoppen?! Moest ik niet steevast iemand meenemen om mij te vergezellen, ge zou mijn kamer vanop vijf kilometer afstand kunnen spotten aan de berg opeengestapelde tuinkabouters, CDs van Micha Marah en XL paarse teenslippers... Ik dank vooral ons allerliefste Dorientje om mij al twee dagen te beheersen/verdragen/nog willen kennen!
Swat, behalve interieur-verfraaiingen kopen voor op kot, heb ik nog niet veel soeps uitgestoken het voorbije weekend. 'k Zit wel wat met schuldgevoelens omdat het gros van mijn vrienden momenteel hard aan't zwoegen is op hun vakantiewerk, terwijl ik hier een ware exponent van het "dolce far niente" aan het beleven ben... Om hen een hand onder de riem te steken: mijn tijd komt nog wel! :-D De testosteron-dragende helft mijner ouderlijke tweevoeters staat hier al enkele dagen te popelen om mij borstel+verfpot in de pollekes te duwen, opdat ik zijnen bureau es zou herverven. Met wat malchance hangen er bovendien nog wat herexamens aan mijn been en indien niet, ga ik sowieso na de proclamatie op 7juli es een kijkje nemen in het interim-bureau, kwestie van mijn bankkaart op't einde van deze maand toch niet volledig te herleiden tot een waardeloos stukske plastiek. Het ga jullie goed!

01:44 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik moet zeggen ge zijt goed bezig!!! lol :D

Gepost door: lord cms | 05-07-05

mijn bankkaart is al zolang herleid tot waardeloos plastiek :s

Gepost door: Anne | 05-07-05

Tip Ik heb me een mastercard aangeschaft.. met veeeeeel krediet op. Net voor de solden. Gaat het lichtje branden?

Gepost door: Little Witch | 05-07-05

:-) jaja we zien de centjes allemaal graag he! ;-) en natuurlijk ook de paarse teenslippers (M-L is groot genoeg voor mijn voetekes) dat is nu eenmaal HIP!

Gepost door: g*lover | 06-07-05

De commentaren zijn gesloten.