28-06-05

Yeah, cheers, thanks alot, darlin'

Goeienavond iedereen; mag ik u met vreugde mededelen dat de examens voorgoed ("goed"="minstens een maand") achter de rug liggen!!! Time to "paaa-tèèèè", hoor ik u zeggen? Ware het maar zo, maar neen; ik ben niet echt een fuifbeest en ik moet schromelijk met blozende wangen en kaken (I love me some tautologieën!) toegeven dat het gebeurd is, dames en heren: nog maar één dag na mijn laatste exaam en ik ben al officieel in het o zo gevreesde "gat des vervelings" gevallen :-/ Een mens vraagt zich af hoe hij het voor mekaar speelt, maar 't is zo.
Swat, morgen zal alleszins soelaas brengen: er staat mij een heuse dag kot-shoppinge te wachten; op zich nix ergs, ware het niet dat twee maand examens ervoor gezorgd hebben dat het weinige beetje fysiek, dat zich voordien nog ergens doodludiek in de toppen van mijn kleine teennagels verborgen hield, nu ergens moet te vinden zijn in één of ander baksken der verloren voorwerpen. Ook zijn mijn ouders zalige mensen, behalve als het er bij mijn vader op aankomt dat hij moet afdokken en bij mijn moeder dat zij hare kuis moet laten liggen :-| Ik denk dat ge hier tegen morgenavond de zenuwen zult kunnen snijden met een bot botermesken.
Voor de rest kan ik u nog een filmtipje meegeven: Madagascar! Ok, 't is misschien meer voor de kleinsten onder ons, en Disney melkt allicht duidelijk de animatie-rage uit gelijk een op hol geslagen baby die borstvoeding krijgt, maar alleen maar om David "Ross" Schwimmer te zien als neurotische giraf die geen vijf seconden ophoudt met zagen spendeert ge graag vijf euro :-)
Meanwhile spending my time met heruitzendingen te bekijken van AbFab en partituren te schrijven (Lady Manlömeken, ik beloof u dat ge deze keer niet voor niets zult naar "Appelgem" trekken!). Hoe brengt het merendeel van de bloggende massa deze voorzomerse tijden door? Asta la vista.

19:29 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ola cherriedude!!! wat een heuse blogs hier allemaal... ik dacht bij het binnenwandelen "oh dat zal hier nog wel even doods zijn als een week geleden" maar neen ;-) we mogen zelfs meegenieten van uw sexy sandallen! Grin ;-) Om nog maar over uw gsmmeke te zwijgen RRR! Nu al verveling? Awel ik schuim wa blogjes af, steek langer in mijn bed en voor vandaag ga ik al wa shoppen zodat ik bij t begin van de solde weet waar ik op jacht moet...
liefs!

Gepost door: g*lover | 29-06-05

De commentaren zijn gesloten.