23-04-05

My name is Bond...

Geen behoefte meer in een onuitputtelijke schuldbelijdenis; daardoor ga'k mij niet meer excuseren omdat het weeral een ééuwigheid gelee lijkt da'k hier nog es ietske opgekribbeld heb... Reden: mijn leven is nu eenmaal niet zo boeiend! Doch, 'k wil jullie nieuwsgierige ende op-hete-feiten-gebrande zieltjes niet teveel doen vasten, zodus hier mijn poging tot een schamele hostie-distributie: gisteren na drie jaar uiteindelijk nog eens samengekomen met "dé kliek" om verder te werken aan onze Bond-film. Altijd is er wel iets tussengekomen de voorbije vrijdagen zodat die laatste wijzelijk achter slot en grendel is blijven zitten, maar gisteren hebben we hem dus nog eens vanonder 't stof gehaald en beslist dat we'm beter nog eens helemaal herop namen, aangezien Moedertje Natuur voor elk van ons de voorbije drie jaar ofte vré gunstig is geweest, ofte - zoals in mijn geval - danig Terminatorke heeft gespeeld. Maar ik had geen klagen ditmaal, want vanaf de eerste scène werd ik al opgesmukt door onze persoonlijke make-up assistente en omgetoverd tot de énige échte Dansende Non (valt het al op dat we danig behoefte hebben aan een grondig pak oestrogeen op de set???). Nuja, ik vond het niet erg om eens in de hoge hakken te kruipen van een - might I add danig sexy gebeend - nonneken en ik wil mij bij deze ook verontschuldigen bij Hendrik wegens het verneuken van zijn behangpapier (excuus, Hendrik; 'k had geen benul dat lipstick zo moeilijk van een witte muur te krijgen is :-O ).
Dit gezegd zijnde; we hebben maar twee scènes kunnen opnemen, maar het was terug Frederik-show à volenté. Korte kennismaking: Frederik is m'n beste vriend en steelt altijd wel de set wegens zijn onvoorstelbaar grappige imitaties van o.a. Jean-Pierre Van Rossem, Snelle Eddy en ditmaal dus een eigen creatie, nl. Dokter Van Gestel (probeer u een homofiele versie van dokter Lecompte in te beelden en ge zit raak). Lachspieren doen danig pijn nu, maar het was dus een leuk avondje. Op het fotootje ziet u ons dus een goeie vijf jaar terug; voor meer recente foto's ga'k straks es bedelen bij onze Hendrik.
Voor de rest eigenlijk een bewogen weekje achter de rug; m'n moeder sukkelt de laatste tijd wat erg met haar gezondheid; dinsdag mee naar de kliniek geweest voor groot onderzoek en haleluia, niets ernstigs aan de hand! Ik ben een gelukkig man! Mij woensdag es nen dag congé gepakt om van al de stress es vanaf te geraken en een dagje aan zee gespendeerd met één van m'n beste vriendinnen... 't Was wel leuk en 't heeft zeker deugdgedaan om eens lekker uit te waaien op de pier van Blankenberge; nogmaals sorry aan Manlome dat ik niet in Gent kon zijn - dinsdag vliegen we er es éxtra in hé! ;-) Tot hier de korte update - hoe gaat het met jullie? Gezwinde groetjes.

12:12 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

aha ge hebt het goed gemaakt met vandaag :)

vul nu mor rap da stoksken es in op mn blog

Gepost door: Manlome | 26-04-05

De commentaren zijn gesloten.