07-04-05

Greetings

Avé Avé! Terwijl sommige mensen naar het zonnige Barcelona trekken en met volle teugen bewijzen dat ze wel degelijk een leven hebben, is de boeiendste gebeurtenis van gans mijnen dag dat de nieuwe liekes voor't Songfestival online staan :-| Gaat u maar al figureren hoe mijn saaie dagen eruit zien hé! Swat, 'k moet zeggen, het zal dit jaar weer leuk worden om een pronostiekske op te maken van al die liederen/kakafonieën, want o ja, er zitten er weer een paar kloefkappers van jewelste tussen!
Intussen aan't hopen dat den Daneels daar eens ferm zijn wetten gaat stellen in Rome, zodat pasters misschien zelfs mogen trouwen (hoewel dat wellicht een domino-reactie van hartaanvallen gaat veroorzaken bij al die arme celibataire sukkelaars die al vijftig jaar lopen te snakken naar een innig knuffeltje van hun meid). RIP voor ons Pausje trouwens... Maar serieus, ge moet het u eens voorstellen; een priesterlijk bestaan, dat zou toch zo slecht nog niet zijn? Mijnen beste maat is zelf organist en heeft al meermaals - al dan niet ludiek ende humoristisch bedoeld - het vrouwelijk geslacht verweten van de zondeval (in iets minder nadrukkelijke termen, maar ge snapt het plaatje wel ;-)), en zit al jaren met het Seminarie met de grote "S" in z'n hoofd. Op elke Vlaamse en hetero-gezinde jongerentong ligt waarschijnlijk de welriekende zinssnede "Gij zetj zeker op ouwe kop gevallen en nog ich weergebosjt?!?" te popelen om eruit te springen, maar bij nader inzien is het nog zo geen zot gedacht... Stel u eens heel even voor: dichter bij den Allemachtigen staan (ge moet idd wel gelovig zijn, anders zulde wel snel door de offermand vallen), graag gezien worden door véle van uw parochianen, een schoon huizeken hebben, overal gaan eten op kosten van de Staat, en sinds de nieuwe Coca-Cola reklam ook een schandalig sex-appeal aankweken en kans maken om eens in de kist te duiken met een schone brunette van één of ander onbewoond eiland! Stof dat aanzet tot nadenken, al zeg ik het zelf! Doch, 't is er 't uur noch de dag voor om dat te doen, dus ga ik hier maar mijn kribbeke opzoeken met de gevleugelde woorden: HAPPY BIRTHDAY, MERELTJEUUUUUU!!! (http://manlome.skynetblogs.be - ga zéker eens een piepke nemen naar haar Barceloonse (hoe vormt ge in godsnaam een adjectief van Barcefuckinglona?!) fotootjes!)
Arrivederla.

01:11 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

gelet opm ijn groggyness kan ik niet zoveel zinnigs verkoppen hier, en verkopen is ook mijn job niet, ik leg dingen op..willens nillens
bij deze! heeft u een bruistabletje voor mij?
en ja barcelona doet verlangen om er weer op uit te trekken lol

Gepost door: Lord CMS | 07-04-05

wegens mijn allergie aan asperine en andere dingen zoals de mensheid in het algmeen en vooral luiaards op reis! :p pak ik af en teo wel een perdolanneke paracetamol ;-)
enne idd wandelen is my cup of tea!!! :-)
hmm maye we should leave for a walk in the Wallonian fields one day :-)

Gepost door: Lord cms | 07-04-05

hehe thx Tgoh zo'n priesterbestaan... 'k Ben nie zo voor al die dogma's, mor 'k moe zegn, dien tist uit 7th Heaven heeft inderdaad een schoon jobke.

'k Weet ook bijgod nie hoe ge zo'n adjectief vormt, ké ton mor overal waar dakket wou schrijvn ' Catalaanse ' gezet, da komt beetje op 't zelfde neer ;)

Gepost door: Manlome | 07-04-05

De commentaren zijn gesloten.