22-02-05

Vermoeid zijn, vermoeid zijn...

... dat voelt een beetje raar! Avé mijn blogsgezinde schapekens; hoe gaat het met u? Hier terug geslagen door een microbe-aanval van jewelste; 'k hoop er met wat zuigtablettekens door te geraken, want ben niet zot van wachtzaal-toestanden bij meneer den doktoor... Waarom moet elke wachtkamer er zo verdomd kaal uitzien?! Als ge nog niet mottig genoeg zijt vòòr het binnenwandelen, zorgt dit gedrocht van een architecturaal uitwerpsel daar wel voor! Ik pleit bovendien voor een verwijdering der stapel weekbladen; volgens mij neemt een groot aantal wachtzalers toch alleen maar zo'n ding bij de hand om elk mogelijk sociaal contact met de "zieke" naast/rechtover zich te vermijden (stel je voor dat er al pratend een ziektekiem zou overzweven! Ongeheurd!!). Dit merkwaardig verschijnsel valt vooral op wanneer u de alfabeet in kwestie nogal verdacht lang naar dezelfde pagina ziet piepen en diens pupillen niet eens lijken te bewegen maar ijzig voor zich uit blijven staren; ge begint het dan al helemààl door te hebben als ge stiekem opmerkt al uw ogen even Oost- of Westwaarts te draaien dat dit figuur naast u al een half uur zit te loeren naar een bladzijde reclame over de nieuwste Renault Mégane Coupé... Overdreven vwatuur-liefde of babbelfobie? U kiest zelf maar... Een mens zou zich uit verveling nog in het kinderhoekje placeren en een frustratiewolkenkrabber opbouwen met de vijf legoblokken die naar elk kind in ons zitten te lonken bij het binnenwandelen van "het wit kot".
Overigens tamelijk lastig over het feit dat onze school-resultaten maar niet willen online komen :-/ De eerste twee uitslagen waren al zeer positief, dus hout vasthouden voor de volgende... Cheerios!

16:48 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

idd troubles in minervaland...

Gepost door: Manlome | 23-02-05

damn ge zijt me voor tijdens het lezen was mijn eerste idee "ja ik zou ipv daar dan zo te zitten, gewoon op dat leuke hartjes kussen gaan liggen in de kinderhoek" en ik had mijn zinnetje nog niet afgedacht (??) of gij sprong ook al richting kindertuin op zoek naar verlossing!!!
xxx
liefs

Gepost door: g*lover | 24-02-05

De commentaren zijn gesloten.