03-02-05

Those are the days of our lives

Vandaag m'n geluk nogmaals beproefd met de Nationale Kloterij... Subito in het Latijn betekent "plotseling", en zoals we sinds ShakeSpier weten dat het antwoord op "What's in a name?" wel degelijk "Vanalles en nogwadde" kan zijn, dacht ik tot de vermeende conclusie te komen dat het wel eens een verborgen verleider zou kunnen zijn om de "gokker" te doen peinzen dat zijn KBC-spaarboeksken "plotseling" kan en zal omgevormd worden tot een waar spaararchief! (uiteraard zit de kans er dik in dat de meesten geen Latijn kennen en mijn stelling als dikke zever beschouwen, maar de krachtigste theorietjes werden gebaseerd op dikke zever - jawel, ook Darwin is zijn onderzoek begonnen uit luttele nieuwsgierigheid omdat men hem wel eens het verwijt toewierp dat hij eruit zag als een aap! Is dit verhaal waar of niet waar?)
Swat, conclusie: dikken boelsjiet hé zeg! Da's nu al de vierde keer op rij da'k gene prijs heb!! Plots sloeg het me met verbazing dat achteraan op het lotje de prijzenverdeling gedrukt staat! Ooit al op gelet? Komt er dus op neer dat er maar ENE KEER 25.000Euro in gans den omloop van die klodden verborgen zit!!! En gij als eerbaren, beschaafden en goedgelovigen burger maar peizen dat ge toch een ietsje meer kans maakte - dag Jan! Heb me nog nooit zo bedrogen gevoeld sinds diene keer da'k ontdekte dat Doctor Pepper genen échten dokter was...
Genoeg daarover; vandaag nog een leuk exaampje achter de rug! Goed gegaan + het schoeisel van de prof van dienst had schandalig veel weg van een paar Samson-bowling-sloeffen :-| Denk niet dat de sukkelaar het ooit al meegemaakt heeft dat er een leerling spontaan in de bulderlach schiet vlak voor die een examen moet afleggen, maar ik leef ervoor om mensen "eerste ervaringen" te bezorgen, dus ziehier; weeral een goeie daad gesteld vandaag!
Nu maar in't kribbeke kruipen (met nadruk op kruipen), want 'k begin stilaan ziekjes te worden :-/ Welgemeende groetjes!

00:00 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

haidihoow Hey hey, weer een zalig stukje tekst! Samsonsloefen bij de prof? Hihi... maar inderdaad ik zou een geweldige voorganger zoals u nodig hebben, eer ik durf in de lach schieten. Ik houd het liever bij de normale onderdanige studentenrol als ik examens moet gaan doen.
Oke I know I'm a wooosie :-)
liefs!

Gepost door: g*lover | 03-02-05

ja just met devreker zijn hoed... Da was wok wel lachen geblazen, 'k ben dr nog alsan nie aan uit op wa dattm drmee leek

Gepost door: Manlome | 05-02-05

those are the days of our lives... nu op 5tv Vandaag zijn John en Marlena eindelijk getrouwd...

Gepost door: Manlome | 07-02-05

Wa smijten ze nu weer binnen Ik heb op een blauwe werkloze maandag ook wel eens een win for life (das Latijn voor: uw bedje is gespreid), maar mijn gedacht zijn eht dus enkel 90jarige terminale oudjes die zoiets winnen! Lepe commerce noem ik dat!

Gepost door: Little Witch | 08-02-05

De commentaren zijn gesloten.