20-01-05

Het gezwind stoksken... altijd 4FM!

Allrighty then; een gloedhete en toch suikerzoete "dankjewel" gericht aan Little Witch die zo goedhartig geweest is om mij haar muzikaal stoksken door te spelen, so here we go:
1.Wat is de totale grootte aan muziekbestanden op je computer?
800x600inch. (de spicy details laat ik liever voor plaatsen waar de polies geen toegang tot heeft, bloos schaam bloos)

2.Wat is je laatst gekochte cd?
Gekregen: Sofie - Tell me something good: begin zo stilletjesaan écht zot te worden van Vlaamse artiesten en Sofie is daar ééntje van. Stijlvolle maddam, stem om U tegen te zeggen.

3.Wat is letterlijk het laatst geluisterde nummer voor je dit bericht las?
Dire Straits, Sultans of Swing..... YEAH BABY!!!!! De schoonste hits zijn gemaakt door gastn die zingen alsof ze nen hete pattat in hunne mond hebben ofte "moemelen" gelijk ne peuter met een spraakgebrek. Mister Straits heeft de gave om het alletwee te kunnen en wat een prachtplaat dat daaruit voortgevloeid is!

4.Geef 4 nummers die je heel vaak beluistert of die veel voor je betekenen.
a) Believe, Cher - eerste kennismaking met mijn idool; m'n va had destijds (nu weet hij wel beter) de irritante gewoonte om me constant te verrassen met kadootjes voor "mij" (lees: "zichzelf"). Groot was mijn woede toen hij daar op een dag met diene Cher-CD stond "voor mij", want 'k had daar totaal nie naar gevraagd en ik wist dat het toch weer een uitbreiding zou worden van ZIJN cd-collectie... Als wraak heb ik hem dan tòch beluisterd en herbeluisterd en herbeluisterd... en tot m'n grote verbazing vervallen in het decadente Cher-dom! Mijn vader zal het zich voor de rest van z'n leven beklagen dat hij diene CD heeft meegebracht uit de Fnac - mijn Philipske beneden krijgt nu al braakneigingen als ik nog maar in de buurt kom met dat hoesje, zo vaak is die hier al gedraaid geweest.
b) Valencia, Eddy Wally - schoooon herinneringen aan m'n driedaagse naar zee met ons gasten!
c) I don't care anymore, Laurie Freelove - tof deuntje, heeft me erdoor gehaald toen m'n ex het had uitgemaakt en ik tot het besef gekomen was dat ze me bedrogen heeft met één van m'n (toenmalige) beste vrienden.
d) Paradise by the dashboard light, MeatLoaf - (that's for the private collection, I'm sorry guys ;))

5.Aan wie geef je het stokje door en waarom? Kalonji, omdat het lank leen is dat em zijnen blog nog es verfrist heeft en omdat hij zowa den enigen is die'k in blogland ken die de stokskes-rage nog nie ondergaan is! :-D

11:30 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

PHOEH! en als ik jouw het muziekstokske doorgeef... (zie mijn blog en zie jn chatvensterke) dan negeer je het. Proper!

Gepost door: Manlome | 20-01-05

haha ja ik zou mij da als vader ook beklagen ... tss tss ;-)

Gepost door: g*lover | 22-01-05

Ik huiver bij de foto : jij en Eddy Wally? Tsssk!

Gepost door: Little Witch | 26-01-05

internet business for sale

Gepost door: Kaylie | 27-10-06

De commentaren zijn gesloten.