02-10-04

Bloggerdebloggerdeblog!

Hey die bloggertjes! Hoe gaat het ermee? Onder het motto "moe, maar gelukkig!" vlieg ik nog maar es efkes achter scherm en klavier om ulder horizonten wa te verruimen en in't schandalig kort mijn wilde verhalen mede te delen over m'n tripje naar Centerparx met de vrienden... In één woord, zegt u? Fantastisch! 't Werd een weekje van jewelste; sfeer was grandioos, de vriendschap puur en eerlijk, en natuurlijk mag ik niet vergeten in ulder gezicht te wrijven ende smeren dat vijf daagjes chérie-et-moi me gralijk deugd hebben gedaan! Het mens moet wellicht een afgezant van Robijntje zijn; knuffelzacht en razend schattig (zélfs op 40 graden!). Na-/voordeelken (te zien hoe ge't bekijkt): mijn introductiedag + eerste lesdag zijn me wel aan mijn reukorgaan voorbijgegaan, dus maandag wordt het wel efkes aftasten om mij met mijn nieuw basketsloefkes te wagen in het pad van de Latinist-Engelsen... O ja, mijn soep op grootmoeders wijze is gelukt hé! Centerparx had bijna roet in mijn potageken gesmeten aangezien de woordencluster "verse groenten" in Limburg schijnt even voor de hand liggend te zijn als een lesbische krokodil op een driewieler, maar dat was buiten de hulp van meneer Koelkast gerekend! Meteen voorverpakte soepgroenten, zo fris mogelijk, en mits een beetje met-liefde-behandeling zo lekker mogelijk omgetoverd tot de beste tomatensoep die ge ooit gegeten hebt! Ikke fier zijn op moi, en eveneens op mijn prinseske (pinky lady on the picture) die mij geholpen heeft ballekes te rollen :-D
Nu al uitkijken naar het nieuwe schooljaar; 't zal dan toch Latijn-Engels worden peizek... Dé grote knoop ga pas écht doorgehakt worden op maandagochtend; it all depends on which classroom I walk into... Spannend, hé? Swat, groetn aan iedereen en een gezonde frisse start toegewenst aan al de studenten!!!

02:39 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Aha welcome back! 't Was dus tof in Centerparkx. Hmm 5 dagen met jn allerliefste, klinkt zalig, 'k hoop da ook nog kjé te mogen meemaken dit jaar, schooljaar. Met mijn allerliefste dan é. Toch latijn-engels? Wrm geen engels-frans? Of duits-italiaans? Of Spaans-zweeds? :D Kwestie van de keuze nie te warrig te maken. allei, tot op dn blandijn é!

Gepost door: Manlome | 02-10-04

amaai it all depends on which classroom I walk into?! das pas spannend! ik zou direct ééntje van de licenties binnenwandelen eh dan korten de jaren die ge nog moet doen direct een heel stuk af, maar waarschijnlijk smijten ze u daar meteen terug buiten:-)

Gepost door: g*lover | 04-10-04

haha daar zatte gij dus uwen tijd t vol te proppen met zaligheid!
cms

Gepost door: cms | 07-10-04

De commentaren zijn gesloten.