25-09-04

The mummy returns

Hey mensen! Oe is't ermee? Nederige excuses omda't zolang geduurd heeft om ulder te updaten met mijn dingen des levens, maar 't zijn al danig drukke dagen geweest, I assure you! Ziehier een sappig resumeetje mijner twege: examen Latijn was dan toch zeer goed gegaan, maar blijkbaar toch terug "net niet goed genoeg" voor monseigneur K., die mij - venijnig grijnzend - met een 11 terug naar huis gestuurd heeft... Bij deze toch een tip voor dit braaf ogend, maar duivels individu: aub, haal uw stylingsadvies elders dan bij La Esterella en stop voor één keer es met u te kleden alsof ge net uit shoppen geweest zijt in den Heytens!! Lichtgroen is OUT, professor!!! Ennieweej, voor de rest heb ik toch nog twee vrijstellinkjes kunnen bemachtigen, dus da's alvast mooi meegenomen! Nu enkel nog het dilemma zien te ontknopen voor m'n studiekeuze voor volgend jaar... 'k Zit enorm te twijfelen tussen Latijn-Engels of Latijn-Frans, want bij Hercules, 'k heb nog nooit zo'n compassie gehad als nu met de twee Doriens en Frederik; alledrie hardwerkende romanisten die van't jaar allesbehalve de vruchten van hun arbeid hebben kunnen plukken, aangezien de Romaansen boomgaard lijkt overwoekerd te worden door overweldigende distels die we bij gelegenheid maar weer es zullen bestempelen onder de noemer "geschifte proffen" (een pleonasme van jewelste) :-/ Onvoorstelbaar hoe weinig slaagkans er is in de Franse vakgroep, en vermits mijn francais al even katholiek is als Sylvester Stallone zijn Sloveens, zal ik mij meer dan een diep decolleteeke mogen aanmeten om de puntendrempel te kunnen overschrijden...

Op persoonlijk vlak gaat het me dan weer wél voor de wind; overmorgen vertrekken we met de meute naar Centerparks voor vijf daagskes, 'k heb onlangs enkele toffe close encounters gehad met oude bekenden en 'k moet me toch een héél klein beetje uitlaten over het feit dat het me in m'n liefdesleven danig voor de wind gaat! :-) Alles op z'n tijd echter; onder 't motto "que sera, sera" durf ik toch weer es stiekem knipogen naar Cupidootje die ik gisteren om het hoekje zien loeren heb ('t kan eveneens die reuzeduif geweest zijn waar m'n grootvader al 45jaar veinst jacht op te maken om den afwas te ontlopen, 9 op de tien keer met verbazingwekkend groot succes! zegt meteen ook matig tot voldoende over de intellectuele capaciteiten des grootmoeders brein).

O ja, en voor al diegenen die zich steeds hebben afgevraagd hoe het ondergoed van een 58jarige zangeres/actrice er uitziet, kan ik u ten stelligste "The Terminal" aanraden, waarin de concierge op een bepaald moment loopt te pronken met de panties van ons aller Cher! :-D Uit goede bron heb ik zelfs vernomen dat het mevrouws authentieke kledingstuk is, en als trouw fan ben ik sinds verleden zaterdag aldus een illusie rijker (/armer?). Paarse lovertjes, het moet niet makkelijk zitten onderaan, maar bedenk dan maar eens rap en seer hoe die Romeinen het indertijd in Godsnaam geflikt hebben om "commando" (i.e.: "zonder onderbroeksken aan") op hun paarden te springen en zo lange trektochten (wat zijn we weer dubbelzinnig vandaag) plachten te placeren... Nu we toch over dit onderwerp bezig zijn; graag had ik hier een hartelijk dankwoordje toegeworpen aan de lieftallige dame in string die zo vriendelijk was om verleden donderdag in den Bluesette mijnen appetijt te versterken toen ze haar serviette terug van de grond grabbelde! ;-)

En hoe gaat het nog met jullie? Breng spoedig verslag uit! Me be very curieus! Groetjes!!

22:36 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Alles vertellen hè makker We hebben lang genoeg gewacht, is't dan toch appelsientje geworden die uw hart doet vlugger slaan? En hoever zijn we al gevorderd? Base 1 ? graag meer details aub!
WELCOME BACK, der waren er ier een paar ongerust (me included) !

Gepost door: Little Witch | 27-09-04

*** t amusement in centerparks en ik kijk al uit naar het passionele vervolg op de geschoten pijlen van cupido

Gepost door: g*lover | 27-09-04

De commentaren zijn gesloten.