14-09-04

Awel jah

't Es just, mensen; 'k verwaarloos mi casa ier op't internet grandioos; daarom maar es een update. Reden waarom het zolang geduurd heeft is dat ik mijn inspiratie één dezer wellicht es zal terugvinden in de doos verloren voorwerpen van den Blandijn - 'k zeg het u, die examens putten een mens werkelijk uit tot het bot! Gisteren mijn lang-uitgestelde zangproef gaan afleggen in de muziekschool; ben wel enkele keren van de toonladder gedonderd met wa blauwe plekken tot gevolg (waarom moeten ze jongens steeds naar die hoge mi doen graaien? misschien met wat hulp van een wasspeld op een welbepaalde plaats zou het mij lukken, maar nee, dank u!), doch ben ik geslaagd en ready to go voor een derde jaarke :-) M'n laptop moet ik ook es dringend binnen doen; 't arm dutseke zit vrees ik in een identiteitscrisis - harde tijden voor uw computer als ie op een dag wakker wordt met het idee dat hij een helikopter is... Koelerke is volledig naar de knoppen; telkens het begint te draaien, lijkt het hele ding te willen opstijgen :-|
Licht in de duisternis: nog twee daagjes goe blokken, dan donderdag m'n laatste exaam (Latijnse teksten) afleggen en klaar is Joop! En o ja, wat zijn we al aan het uitkijken naar Centerparks :-) Iemand trouwens al naar The Terminal gaan kijken? Need reviews!!! Ciaow.

13:50 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

trallaaaa * Terminal: ziet er mij een gezellig filmpje uit, maar eerder voor thuis ipv die veel te duur wordende cinemas en ja ik laat me dan ook altijd lokken door die hopen popcorn die roepen "eet mij eet mij"
* Oei hebt ge nog steeds niet gedaan met uw examens! Ik betuig bij deze mijn zeer oprechte medeleven
*T amusement in Center Parks!
xjes

Gepost door: g*lover | 14-09-04

ad fundum drinken die halveliterpint !
Allez: ik duim voor u met beider vingers in de hoogte, toi toi toi, mogen die k*examens eindelijk voorbij zijn en nadien wens ik u superveel vertier en plezier toe, ge hebt het jandorie verdiend!
Wat filmken betreft: die komt pas morgen uit en by god IK MOET EM ZIEN! jaja, ziet er vree goe uit (en boyfriend is kwijlfan van Cath Z Jones, zodus).
Ma bon, maskien kunnen we na al da gedoe nog esj afspreken, hè? Would be nice.

Gepost door: Little Witch | 14-09-04

Allé... nog een laatste sprintje en ge zijt er ook vanaf.... go for it!

Voor de rest: zéér chic da ge geslaagd zijn voor het muziekschoolgedoe, leve vliegende pc's, en geniet van de CenterParks-onderdompeling!

Gepost door: Lientje | 14-09-04

Terminal ziet er idd wel nog koddig filmpje uit... Maar ik ben al The Village gaan reviewen voor jou, nu moogt gij eens Terminal gaan doen. Misschien kundet eens vragen aan Knecht donderdag, ge weet mor noois é datn weer aan telefoon hangt met zn vrouw vlak voor daj jn examen moe doen...

Gepost door: Manlome | 14-09-04

De commentaren zijn gesloten.