05-09-04

Better days...

Avé avé! Jawel, deze ochtend voelde ik het al aan mijn eksterogen; het ging een goeie dag worden! Toch es wa afwisseling in die dagelijkse sleur, dat BLOK aan ons been... Wist ge trouwens dat ze in bepaalde regionen van Antwerpen de benaming "sleuren" bezigen om tongzoenen aan te duiden?! Aub zeg; hou het wat poëtischer; zeg toch gewoon "lekken"! :-p
Geen levende ziel die zich waarschijnlijk interesseert in het feit dat we twee nieuwe lusters hebben, dus ga'k da onderdeeltje maar in het onderste schuifke steken en dichtnagelen... Toch bij deze: iemand geïnteresseerd in een oude antieken bronzen luster met schoon witte glazen kap erover? Anders zie'k het arme ding toch weer bij mijn grootouders belanden; die mensen zuigen al het oud schroot aan - zelfs al kunnen z'er nix mee doen, 'k snap er nix van. M'n grootmoeder is trouwens expert in een gans buffet te verstoppen in één enkele handtas als we es naar een restaurant gaan waar ze "all you can eat" serveren... 'k Zeg het u, Jezus zou al blijten weglopen met zijn mandeke vijf broden en twee vissen, vergeleken met de "sakkoch" van mijn memeeke.
Swat, deze middag kreeg ik plots onverwachten telefon van 4FM; 'k had enkele weken geleden es een mailtje gestuurd naar dat "luisteronderzoek" van hun - ge kunt daar als het ware uw favo plaatje van't moment (bij mij Lara Fabian met The Last Goodbye) extra in de kijker laten zetten, maar ge moet het wel eerst opnemen tegen uwen tegenstander, in mijn geval de dertigjarige Jean-Pierre die een hevig Marco Borsato-fanaat is :-/ 'k Hoop met heel m'n hart dat hij wint, want 'k heb weer een paar onvoorstelbare kemels geschoten (moesten kemels beesten zijn, ze waren nu wel al een bedreigde diersoort dankzij mij) - waarom ben ik in Godsnaam begonnen over mosselkes?!! - dus hoe minder "mij" ge hoort, hoe beter het gaat uitdraaien voor mijn imago... In dat laatste zit al enkele maanden een fameuze deuk (zeg maar dat het bijna per-totale is), aangezien ik verleje jaar op Radio Donna es "de énige échte Cher" gespeeld heb (op zich al erg genoeg, nietwaar? wacht, er komt meer!...), en op de vraag "hoe heten uw twee katten?" kon ik niets beters verzinnen dan inventief "kat en kat" te repliceren :-| Waarom ben ik toch zo ik?!
Back to vandaag: nadien dan telefoon gekregen van Wendy (na weken!); daarmee dan es efkes iets gaan drinken in Ninove en e machtig kreimpke meegepikt mits betaling in de Gelati. 't Was er trouwens jaarmarkt, dus effe gezellig rondkuieren was mooi meegenomen. Ook nog es mijnen entree gemaakt bij Wenny's Pizza, een danig tof pizzeria-maddammeke die mij misschien gaat aannemen als "pizza-boy"! :-D Weekendwerk dus, maar 't staat nog nie vast... Afwachten maar! Des avonds telefoontje gehad van niemand minder dan Tante Dotty (S.O.S.: geef mij aub tips om niet verliefd te worden op het mens!! Z'is zooooo lief en grappig!!), waarna ik - opnieuw - richting Ninove gestoven ben om met Frederik, Hendrik, David en Robin es ietske te gaan drinken (die sukkelaars stonden ook al een paar weken goe heet van al da blokken - een massa cola's, spa's en vriendschappelijke conversatie heeft dus voor een geweldig pak verfrissing gezorgd binnen de gelederen). Of course had ik TD ook uitgenodigd, en again: S.O.S.: geef mij aub tips om niet verliefd te worden op het mens!! Z'is zoooooo waanzinnig knap!!!).
Ge denkt nu wel misschien; amai, hij heeft vandaag precies nietveel tijd achter zijn boeken vertoefd; héwel - G'EDJ GELIJK, NEM! Iet op tegen? Dacht ik wel :-p 't Leven is schoon! Morgen toch nog efkes goe doorzetten; maandag (en dus ook examen Latijn) nadert... Ben toch lekker opgeladen om er weer enkele daagjes tegenaan te kunnen. Thank you, God! Ciaow.

02:30 Gepost door C.M. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ai ai nog 1 dagske volhouden met uw latijn en ge zijt er vanaf!
maar zo tussendoor een dagske verlof pakken dat hoort erbij anders houdt ge dat niet vol!
in ieder geval zo verliefd vrezen te worden op 2 meiskes tegelijkertijd amaai amaai dat moete maar kunnen... tip: ik zou voor de knappe gaan kwestie van toch aan te tonen dat "het is enkel het innerlijke dat telt" niet steeds opgaat!

Gepost door: g*lover | 05-09-04

heu? op 2 meiskes? Op tante dotty en op wie nog wel????

Gepost door: Manlome | 05-09-04

duimduim duimduimduim

Gepost door: Lientje | 06-09-04

De commentaren zijn gesloten.